Life&style

Dao si je odrezati penis: nije odgovarao konceptu tetovaža

Adam Curlykale je gotovo cijelo tijelo tetovirao crnom bojom. Pošto se njegov penis nikako nije mogao uklopiti u njegov umjetnički koncept tetoviranja, ovaj 32-godišnjak si je kirurškim putem otklonio spolovilo

Adam (inače rođeni Rus ) je za tu operaciju morao otputovati u Meksiko. Osim što si je dao otkloniti penis, otklonio je i testise te bradavice. Adam je tetoviran od glave do pete. Čak si je i oči obojao u crnu boju. Njegov „netetovirani penis jednostavno više nije odgovarao cjelokupnom izgledu“, izjavio je 32-godišnjak. Na Instagramu je postao prve fotografije iz bolnice. 

 

Prije 12 godina dijagnosticiran mu je rak 

Adam se počeo tetovirati prije 12 godina kad mu je dijagnosticiran karcinom. U međuvremenu je uspio pobijediti zloćudnu bolest, ali nakon toga mu je koža izgledala jako blijedo. Zato je odlučio da će cijelo tijelo tetovirati crnom bojom. Osim toga, dijagnosticiran mu je i albinizam, pa nije ni čudo da mu je koža bljeđa nego kod drugih ljudi. 

Seks bez penisa?

Pitanje koje si svi postavljaju: kako će se Adam sada seksati? Jedan njegov post na Instagramu ukazuje na to da je 32-godišnjak aseksualan, odnosno ne osjeća nikakvu potrebu za seksom. Tamo se opisuje kao „Nullo“ – pojam koji se povezuje s aseksualnim osobama koje su si svjesno dale ukloniti genitalije. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0