Life&style

Dani otvorenih vrata Harley Davidsona u Zagrebu

Na zagrebačkim Oranicama 28. rujna 2013. Harley Davidson Zagreb otvara svoja vrata i poziva vas da uživate u novim motorima u sklopu projekta „Rushmore“, pin up djevojkama, dobroj cugi i žestokoj r'n'r svirki zagrebačkog benda The Haze.

Harley Davidson Zagreb organizira Dane otvorenih vrata, te je svim posjetiteljima pripremio mnoga iznenađenja. U sklopu projekta „Rushmore“ Harley Davidson Zagreb predstavit će putovanje koje predvode vozači, a sve će biti začinjeno demo vožnjama i live svirkom zagrebačkog hard rock cover benda The Haze. Harley-Davidson sluša i odgovara kao nikada prije, a projekt Rushmore proizvodi promišljene inovacije i tehnološka poboljšanja koja zajedno transformiraju platforme motocikala Harley-Davidson Touring i Trike, zasnovane na iskustvima samih vozača.

 | Autor:

Cijeli događaj bit će začinjen dobrom hranom, odličnim pićem te nevjerojatno dobrim hard rock cover bendom The Haze. The Haze će hejzati već od 11:00 sati pa sve do kasnog popodneva, a ovaj odličan bend čine Ivan Vranješ Vrana, Nikolina Fistrić koja će vas oduševiti svojom izvedom Highway to hell, Dubravko Sulik, Luka Putica i najmlađi, ali jedan od najvećih talenata na bubnju - Dario Horvat. Osnovani su 2010. godine u Zagrebu, na osnovi zajedničke ideje o muziciranju, u stilovima glazbe s kojima su odrasli, pa ćete tako iz njihovih zvučnika moći čuti Guns n Roses, Aerosmith, Lennya Kravitza, AcDc, The Cult, Led Zeppelin, Audioslave, Whitesnake, ZZ Top, Erica Claptona, Michaela Jacksona, Queenovce i sve ostale velikane rocka. Uz dobre motore i žestoki rock and roll uvijek idu i lijepe žene, te se Harley Davidson Zagreb pobrinuo da pogled uljepšavaju i nevjerojatne pin up djevojke. 

Photo: None

Komentari 0