Life&style

Danas osvoji ulaznice za projekciju filma „Samo ne ti“ na Cineplexx Ladies Night eventu!

  • Christmiss ove godine donosi niz fantastičnih nagrada!
  • Jedna od njih je i današnja - pet puta po dvije ulaznice (5x2) za projekciju filma „Samo ne ti“ na Cineplexx Ladies Night eventu 28. prosinca
  • Ako želiš i ti uživati u filmu, brzo odigraj naš natječaj

 

O dugoočekivanoj romantičnoj komediji „Samo ne ti“ ne prestaje se pričati, kao ni o nevjerojatnoj kemiji između Sydney Sweeney i Glena Powella. Jesu li to samo novinarske i marketinške smicalice ili između njih dvoje nešto ozbiljno šuška? Miss7, Con Film Hrvatska i Cineplexx daruju čak pet puta po dvije ulaznice (5x2) za projekciju filma „Samo ne ti“ na Cineplexx Ladies Night eventu 28. prosinca u Zagrebu i Splitu gdje će najsretniji posjetitelji biti nagrađeni fora poklonima, a svi će posjetitelji napokon saznati kako se ovo dvoje prekrasnih glumaca savršeno nadopunjava.

 | Autor: PR PR

Sve što trebaš napraviti kako bi ih osvojila je posjetiti miss7 profil na Instagramu, potražiti fotografiju Sydney Sweeney i Glena Powella i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr, @confilmhrvatska i @cineplexx.hr, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koja bi također htjela osvojiti ovu nagradu. Igramo se do sutra u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu ili dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

 | Autor: PR PR

Photo: PR

Komentari 0