Life&style

Dan žena odlučili smo ti čestitati super nagradom! Osvoji JYSK difuzor i pretvori svoj dom u mirisnu oazu

  • Iako borba zime i proljeća još uvijek traje, nama je raspoloženje već proljetno. S puštanjem svježeg povjetarca i cvrkuta ptica u svoj dom počeli smo razmišljati i o uređenju životnog prostora u proljetnom stilu
  • Ako i sama razmišljaš osvježiti svoj prostor s nekoliko detalja koji će u trenu podignuti tvoja četiri zida doma na novu razinu, onda će ti dobro doći JYSK difuzor koji povodom Dana žena poklanjamo jednoj čitateljici
  • Uz samo nekoliko kapi eteričnog ulja pretvorit će tvoj dom u mirisnu oazu za opuštanje, a zahvaljujući minimalističkom dizajnu vrlo lako će se uklopiti u bilo koji kutak doma

U proljeće nerijetko razmišljamo i o krečenju zidova u nove boje kako bi dobili svježinu, optimizam i poletnost ovog najljepšeg godišnjeg doba. Pored toga, cvijeće je glavni vjesnik ljepšeg vremena i žurimo ga unijeti u svoj dom pa tako uz prirodne materijale i pastelne dekore ne zaboravi na njega.

A za potpuno opuštajuću atmosferu danski stručnjak JYSK preporučuje HANNES difuzor s LED rasvjetom uz pomoć kojeg ćeš u svoj dom dodatno unijeti svjež i živopisan miris. Radi se o malenoj, ali moćnoj napravi koja će se minimalističkim dizajnom savršeno uklopiti u svaki ambijent, dok će njene mikroskopski sitne kapljice u obliku oblaka umiriti nadraženo grlo, suhu kožu i opustiti te od užurbane svakodnevnice.

Princip korištenja je jednostavan, a osim destilirane vode, možeš dodati i razna mirisna ulja prema osobnim preferencijama koja će ti u trenu poboljšati raspoloženje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Vjeruj nam na riječ, jednom kada ga isprobaš, ovo malo, a istovremeno moćno čudo od difuzora poželjet ćeš koristiti 0-24. A danas ti nudimo priliku osvojiti ga. Zašto? Zato #jersinajbolja! I zato što slavimo Dan žena nagradnim natječajem na Instagramu u kojem te već danima nagrađujemo super nagradama.

Sve što trebaš napraviti da bi osvojila HANNES difuzor iz JYSKa je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @jyskhr, lajkati objavu nagradnog natječaja i u komentaru označiti jednu ženu u svom životu - prijateljicu, sestru, mamu, kolegicu, tetu - onu koja je za tebe najbolja!

Nagradni natječaj na Instagramu traje do srijede, 8. ožujka 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: JYSK