Life&style

Dan Žena: idealna prilika za razmaziti samu sebe

 

Međunarodni dan žena obilježavamo s ciljem proslave snage i doprinosa žena diljem svijeta. Neka nas ovaj dan podsjeti na važnost ljubavi prema sebi i slavljenja vlastite jedinstvenosti. 

Počastite se nekim od najnovijih i najstiliziranijih dodataka za pametne telefone, IT gadgete ili raznih drugih funkcionalnih stylish proizvoda iz Mobie. Od elegantnih maskica za telefone do inovativnih pametnih dodataka, MOBIA nudi široku paletu proizvoda koji će olakšati vašu svakodnevicu i istaknuti vaš stil.  

Ovog Međunarodnog Dana Žena, ne zaboravite sebe staviti na prvo mjesto, proslaviti svoju snagu i nagraditi se dodacima koji odražavaju vašu jedinstvenost. Pronađite savršeni poklon za sebe - jer zaslužujete samo najbolje. 

 

Dok se često gubimo u naporima da obradujemo druge fantastičnim poklonima, važno je ne zanemariti vrijednost darivanja sebe. 

Mi vam donosimo nekoliko prijedloga: 

 

 

Guess elegancija

 | Autor:

U Mobiji znaju da Guess predstavlja spoj stila i praktičnosti za ženekoje žive svoj život sa stilom. Dodajte svojoj svakodnevici dašak glamura uz Guessov MagSafe 2u1 stolni punjač koji kombinira tehnološku sofisticiranost s elegantnim dizajnom.

 | Autor:

Šik maskica za mobitel idealan je način za isticanje vlastitog stila dok će torba za laptop podići svaki poslovni outfit na višu razinu.

 

Zvuk sreće: Happy Plugs

Oživite svoje glazbene trenutke s Happy Plugs slušalicama koje kombiniraju vrhunsku zvučnu kvalitetu s razigranim bojama i elegantnim dizajnom.

 | Autor:

Happy Plugs zvučnik, s druge strane, donosi snažne ritmove u vaš svakodnevni život, a njegov kompaktan dizajn omogućuje vam dijeljenje glazbenog užitka bilo gdje i bilo kada.

 | Autor:

HOCO - Gdje stil susreće tehnologiju

Učinite vaše putovanje automobilom još ugodnijim i sigurnijim iskustvom uz pomoć elegantnog HOCO držača za mobitel čija vam praktičnost omogućava jednostavan pristup navigaciji, pozivima i glazbi bez odvraćanja pažnje od ceste.

 | Autor:

Dok će vam HOCO bežične slušalice unikatnog dizajna pružiti jedinstveni audio doživljaj dok uživate u omiljenim pjesmama, podcastima ili obavljate razgovore.

 | Autor:

Karl Lagerfeld Tech Chic

Unesite dozu luksuza u svoj digitalni svijet uz Karl Lagerfeld MagSafe maskicu za mobitel i remenom za Apple watch.

 | Autor:

MagSafe maskica ne samo da pruža vrhunsku zaštitu, već i omogućuje bežično punjenje, dok remen za Apple watch ističe vaš jedinstveni stilski izričaj.

 | Autor:

Spoj funkcionalnosti i elegancije

Donesite spoj suvremene tehnologije i funkcionalne elegancije u svoj svakodnevni život s Ksix pametnim satom. Pametni sat svojim naprednim značajkama prati vašu aktivnost, zdravstvene podatke i obavijesti u realnom vremenu dok elegantan dizajn i tanko kućište dodaju dozu sofisticiranosti.

 | Autor:

U ovom trenutku darivanja sebe, slavite vlastitu jedinstvenost i eleganciju. Dodatnu inspiraciju možete pronaći na maloprodajnim mjestima Mobije i web stranici https://shopaj24.hr/user/mobia/

Photo: None

Komentari 0