Life&style

Daily soap: Uživanje u tuširanju svim čulima

Obožavatelji tuširanja također se razlikuju u svojim navikama. Oni praktični među njima žele da ide brzo, onima koji se tuširaju radi raspoloženja ključan je miris, a oni koji se osjećaju kao na spa tretmanu ujedno žele i bogatu njegu

2-minutni tuš

Neki prije svega žele da tuširanje ide brzo. Ali unatoč silnoj žurbi ne smije se zanemariti čišćenje tijela mirisnim gelom za tuširanje. Balea MEN gel za tuširanje Deep Sensation 3u1 i Balea MEN Fresh gel za tuširanje 3u1 osigurat će pod tušem onu potrebnu dozu svježine. Najbolje od svega: Univerzalni su primjenjivi za tijelo, lice i kosu što je savršeno za sve one osobe koji u kupaonici imaju samo kratko vrijeme na raspolaganju. Savjet: Aktivirajuće izmjenično toplo-hladno tuširanje osvježava, potiče cirkulaciju i razbudit će Vaše tijelo.

Tuš za podizanje raspoloženja

Tuširanje s uključenom aromaterapijom: Osobama koje se tuširaju radi raspoloženja su bitni gelovi za tuširanje koji imaju ugodan miris i blage formulacije s nježnom njegom. Balea kremasti gel za tuširanje – mlaćenica i limun i Balea kremasti gel za tuširanje – cvijet badema i magnolija svojom bogatom formulom štite kožu od isušivanja te će je razmaziti nježnim odn. cvjetnim mirisom. Balea vamos a la playa gel za tuširanje, pak, miriše po egzotičnom voću i poziva na sanjarenja po danu - samo isključite glavu i uživajte.

Tuširanje kao spa iskustvo

Za razliku od „minimalističkog dvominutnog tušača“ ovom je tipu tuširanja potrebno iskustvo koje podsjeća na odlazak u spa centar. Pod toplim tušem se mišići mogu opustiti i krvni tlak sniziti. Savršenu dopunu da se zaista isključite pruža Balea ulje za tuširanje. Kada ga nježno umasirate, koži sa 70-postotnim udjelom ulja pruža mekoću i time osigurava intenzivno njegujuće iskustvo tuširanja. Ako želite tuširanje kombinirati s masažom i pilingom, onda je Balea sapun za tuširanje i masažu dobar savjet. Izbočine na bijeloj strani krutog sapuna temeljito čiste kožu te joj podaruju opuštajući masažni učinak. Crvena strana obavlja nježni piling kože s efektom spužve od lufe. I najbolje je: Sapun za tuširanje i masažu marke Balea pritom ne koristi nikakvu plastiku.

 

Photo: dm.hr