Life&style

Da, ovako izgleda tijelo četverostruke majke

„Pokažite svoje strije i budite ponosne na njih!“ Tako glasi poruka sad već četverostruke majke Rachel Hollins, blogerice koja se ne stidi svog tijela i ohrabruje druge žene

Amerikanka Rachel Hollis, blogerica, Instagram cura, ali i autorica knjige Party Girl, uz sve je to uspjela roditi i tri sina i eto, relativno nedavcno i djevojčicu. Rachelinog supruga i četvero klinaca znamo s njezinog profila na kojem ona prikazuje svoj život koji je, razumljivo, neodvojim od ove bučne gomile. Pa je tako Rachel, do bola iskreno, prikazala i njihov odmor u Meksiku na kojem je nastala i ova fotografija – kojom je pogodila u živac mnogih žena. Naime, fotografija koju je podigla na Facebook pokazuje ju u bikiniju, a na njenom tijelu se vidi da je donijela na svijet svu tu djecu. 

 | Autor: https://www.facebook.com/TheChicSite https://www.facebook.com/TheChicSite

Ispod fotke je Rachel napisala sljedeći komentar: 
„Imam strije, a nosim bikini. Imam trbuh koji stalno leluja, nakon što je nosio tu veliku djecu… Nosim bikini, jer jedini muškarac čije se mišljenje računa, zna što sam sve prošla sa svojim tijelom da danas tako izgledam. A taj isti muškarac kaže da nikad nije vidio ništa više seksi od mog tijela, uključujući i ožiljke te sve ostalo. To nisu ožiljci, dame, to su strije i vi ste ih zavrijedile. Pokažite svoje tijelo s ponosom! #HollisHoliday“. 

S ovom fotografijom je Rachel očito inspirirala mnoge – jer dosad ima gotovo pola milijuna lajkova. 

 | Autor: Instagram Instagram

 

Photo: https://www.facebook.com/TheChicSite

Komentari 0