Life&style

Da gledamo 100 godina, ne bismo prepoznali Sydney Sweeney u novoj ulozi. Od ljepotice postala je štemerica

  • Pojavile su se prve fotografije sa snimanja novog biografskog filma o boksačici Christy Martin, koju je utjelovila glumica Sydney Sweeney 
  • Za tu ulogu je plava, slatka i seksepilna Sydney napravila ekstremnu transformaciju: zbogom i kosi, i lijepom licu, i fancy odjeći!  
  • Kladimo se da prema ovim fotografijama ne bi iz prve pogodila da je to ona

Stil glumice Sydney Sweeny, zvijezde 'Euforije' i 'Bijelog lotosa', inače je prepoznatljiv po dugoj kosi, seksepilnom licu i smionim haljinama koje ističu obline. Međutim, njezina nova uloga u biografskom filmu o profesionalnoj boksačici Christy Martin nema nikakve veze s njenim dosadašnjim izgledom. Objavljene su prve fotografije sa snimanja filma u kojem Sydney glumi spomenutu boksačicu, koja se smatra najuspješnijom američkim boksačicom svih vremena: umjesto haljina, 27-godišnja glumica na setu u Sjevernoj Karolini nosi hoodicu s kapuljačom, izblijedjelu majicu, bandanu i trenirku.

Kad smo već kod bandane: Sydney ju je vezala oko glave kao traku za glavu, a upravo je tu najveća promjena. Umjesto svoje tipične duge plave kose, glumica ima tamnosmeđe kovrče srednje dužine, slojevito ošišane. Naravno, ni Sidneyen nos više nije pravilan i zgodan, nego boksački, slomljen i iskrivljen. Priznaj, bi li prepoznala Sydney Sweeney na fotkama?

Film The Merry Gentlemen Možda vas zanima Kakvi seksi Djedovi Mrazovi nam stižu na Netflix, još jedan razlog zašto jedva čekamo Božić! Rubrika Life&style Life&style

Radnja novog filma sa Sydney Sweeney

O novom filmskom projektu Sydney Sweeney još se ne zna puno, nema još ni naslova. Poznato je jedino da se radi o biografskom filmu o uspješnoj američkoj boksači Christy Martin, koja je rođena 1968. godine i u svojoj aktivnoj boksačkoj karijeri između 1989. i 2012. godine pobijedila je u 49 od 59 borbi srednje kategorije. Ona je prva boksačica koja je primljena u Boksačku kuću slavnih. Inače, Christy Martin se 2017. vjenčala sa svojom bivšom suparnicom u ringu Lisom Holewyne.

Osim Sydney Sweeney, pred kamerama su Merrit Wever ('Unbelievable') i Katy O’Brian ('Love Lies Bleeding'), a redatelj je David Michôd ('Kralj'). Još se ne zna datum prikazivanja ovog biografskog filma. 

Film Lonley Planet Možda vas zanima Filmovi o ljubavi žene i puno mlađeg muškarca najveći su trend 2024. Netflixov 'Lonley Planet' još je jedan dokaz Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @sidney_sweeney

Komentari 0