Life&style
Čvrsta i zadovoljna u ljeto s pomagačima iz kozmetike Afrodita Čvrsta i zadovoljna u ljeto s pomagačima iz kozmetike Afrodita Čvrsta i zadovoljna u ljeto s pomagačima iz kozmetike Afrodita Čvrsta i zadovoljna u ljeto s pomagačima iz kozmetike Afrodita Čvrsta i zadovoljna u ljeto s pomagačima iz kozmetike Afrodita Čvrsta i zadovoljna u ljeto s pomagačima iz kozmetike Afrodita Čvrsta i zadovoljna u ljeto s pomagačima iz kozmetike Afrodita 1/12 Čvrsta i zadovoljna u ljeto s pomagačima iz kozmetike Afrodita Čvrsta i zadovoljna u ljeto s pomagačima iz kozmetike Afrodita Čvrsta i zadovoljna u ljeto s pomagačima iz kozmetike Afrodita Čvrsta i zadovoljna u ljeto s pomagačima iz kozmetike Afrodita Čvrsta i zadovoljna u ljeto s pomagačima iz kozmetike Afrodita

Čvrsta i zadovoljna u ljeto s pomagačima iz Kozmetike Afrodita

Gotovo da nema žene koja prije ljeta ne bi htjela preoblikovati tijelo. Ravan trbuh, čvrsta bedra bez suvišnih masnih naslaga i rupica narančine kore i lijepo oblikovana stražnjica koja uspješno prkosi gravitaciji, još uvijek su ideali ljepote za kojima čeznemo. Za sve vas koji ove godine želite u ljeto zakoračiti čvrste i zadovoljne, u Kozmetici Afrodita osim tjelesnih aktivnosti i zdrave prehrane preporučuju upotrebu učinkovitih »pomagača« s kojima uz redovitu primjenu ujutro i navečer rezultati neće izostati.

Nastali su na temelju 50 godina iskustava na području uklanjanja celulita, koje Afroditin stručni tim odlično isprepliće sa znanošću i inovativnim aktivnim sastojcima i stvara unikatne proizvode. Drogerijski anticelulitni boosteri još od lani oduševljavaju potrošače učinkovitošću i jednostavnom upotrebom. U programu Afrodita Professional ove godine nude potpuno nove proizvode za oblikovanje tijela i smanjenje centimetara, koji su namijenjeni visoko učinkovitoj anticelulitnoj njezi kod kuće, pogotovo nakon profesionalnih anticelulitnih tretmana u kozmetičkim centrima. Tih proizvoda u drogerijama nema.

KOJE PROIZVODE DAKLE ODABRATI?

AFRODITINE »BOOSTERE« odaberi ako si aktivna u svojoj koži i tražiš brzo, jednostavno i cijenom povoljno poboljšanje pojedinih nedostataka kože. U drogerijama i brojnim drugim maloprodajnim mjestima, te u Afrodita shopovima i internetskoj trgovini naći ćeš tri proizvoda:

 | Autor: Afrodita Afrodita

ANTI-CELLULITE BOOST DETOKSIKACIJSKI AKTIVATOR S UČINKOM GRIJANJA prikladan je za sve koji se žele riješiti celulita, odnosno izgleda narančine kore. Upotrebu ne savjetujemo osobama koje imaju teškoće s krvožilnim sustavom.

 | Autor: Afrodita Afrodita

ACTIVE BOOST GEL S UČINKOM HLAĐENJA pomaže pri izgaranju masnih stanica na kritičnim dijelovima tijela. Učinak se povećava ako ga upotrijebimo prije aktivnosti. Ako se nanese nakon aktivnosti, tada je  svojim ²plus učinkom² odličan za sve sportaše, trkače i one koji puno stoje na nogama. 

 | Autor: Afrodita Afrodita

FIRMING BOOST UČVRŠĆUJUĆA KREMA idealna je za obješenu, labavu kožu sa slabijim tonusom. Vidljivo poboljšanje se pokazuje za vrijeme mršavljenja i kao njega za očuvanje rezultata preoblikovanog tijela. Primjerena je za njegu kože nakon poroda i za sve buduće mame koje žele očuvati čvrstinu i elastičnost kože, jer pomaže štititi od nastanka strija.

 | Autor: Afrodita Afrodita

VIŠA RAZINA: Oblikuj TIJELO i SMANJI centimetre na profesionalni način!

A Program Afrodita Professional te sigurno vodi na višu razinu tretiranja celulita i do konačnog uspjeha. Ali i uz upotrebu profesionalnih anticelulitnih proizvoda bez volje, redovite tjelovježbe i promjene prehrambenih navika neće ići.

Na raspolaganju su ti 3 profesionalna pomagača za oblikovanje tijela. Oni će te opskrbiti višim koncentracijama aktivnih sastojaka, jačim djelovanjem i odličnim rezultatima u smanjivanju masnih jastučića, vidljivosti celulita i vidljivom učvršćivanju kože.

 | Autor: Afrodita Afrodita

3 profesionalna rješenja su SAD na raspolaganju i TEBI za visoko učinkovitu anticelulitnu njezu kod kuće, a ne samo za profesionalnu upotrebu u salonima.

Upoznaj ih:

Anticelulitna krema s učinkom grijanja FAT BURNING Afrodita Professional smanjuje  obujam i masne jastučiće te skladištenje masti u potkožnom tkivu, povećava prokrvljenost kože, smanjuje opseg bedara, trbuha i bokova te vidljivost celulita.

 | Autor: Afrodita Afrodita

Za koga i kad?

Za sve koji žele ponajprije smanjiti opseg na kritičnim područjima tijela, ublažiti izgled narančine kore i preoblikovati svoj stas. Peckanje, crvenilo i osjećaj umjerenog do intenzivnog grijanja nakon nanošenja očekivani su, odnosno čak i poželjni učinci na koži, jer znače da je proces prokrvljivanja kože intenzivno aktiviran i da „aktivni sastojci već super djeluju“.

Anticelulitni gel s učinkom hlađenja BODY SLIMMING Afrodita Professional smanjuje izgled narančine kore, povećava prokrvljenost kože, potiče izlučivanje toksina, smanjuje „zaostajanje“ vode u tijelu, ubrzava topljenje masti i smanjuje debljinu masnog tkiva te opseg bedara, trbuha i bokova.

Za koga i kad?

Preporučujemo ga svima koji se žele riješiti izgleda narančine kore te smanjiti opseg na kritičnim dijelovima tijela. Idealan za sve koji imaju problema sa zadržavanjem vode u tijelu, s naticanjem i bolovima u nogama, jer izražen učinak hlađenja djeluje iznimno blagotvorno, opuštajuće i osvježavajuće.

Čudesna krema za oblikovanje i učvršćivanje BODY SHAPING Afrodita Professional vidljivo poboljšava čvrstoću i strukturu kože, obnavlja oštećeno vezivno tkivo te kožu bogato njeguje, čini je baršunasto glatkom i privlačnom.

 | Autor: Afrodita Afrodita

Trebam li je stvarno? Naravno… to je točka na i

Krema aktivno učvršćuje tkivo (bedra, nadlaktice, dekolte). Tvoja će koža odmah nakon nanošenja biti glađa na dodir, a svakom ponovnom uporabom i čvršća i mladolikija. Posebno primjetne rezultate pokazuje uz svakodnevnu uporabu u kombinaciji s gelom BODY SHAPING i kremom FAT BURNING. Izvrsno je sredstvo za njegu prsa i dekoltea jer zateže kožu, učvršćuje ju i vidljivo pomlađuje.

 | Autor: Afrodita Afrodita

AFRODITIN RECEPT ZA NAJBOLJE REZULTATE: upotrijebi kombinaciju sva 3 proizvoda, jer upravo kombiniranje grijućeg i hladećeg djelovanja, te večernja njega učvršćivanja, u sinergiji donose odlične rezultate.

 | Autor: Afrodita Afrodita

To znači da oba anticelulitna proizvoda trebaš primjenjivati naizmjenično, prvi dan grijući proizvod, drugi dan hladeći proizvod: a svake večeri nakon osvježavanja pod tušem, priušti si čudesnu kremu za oblikovanje i učvršćivanje.

Skoči u webshop.afroditacosmetics.com ili posjeti Afrodita Shop u Zagrebu – Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center Iblerov Trg 10.

Izberi svojega »pomagača« i zajedno s njim se oprosti od celulita. I ljeto može početi.  

Photo: Afrodita