Life&style

Čudo prirode! Na plaži umjesto pijeska kokice?

Na Kanarskim otocima, točnije u gradiću Corralejo na otoku Fuerteventura, obala izgleda kao da je popločana kokicama

Od crnog pijeska na obali Islanda do maldivskog bioluminescentnog pijeska koji uzrokuju planktoni i razni ljuskari koji svjetle predivnom plavom svjetlošću kada su uznemireni, vidjeli smo neobične plaže diljem svijeta i ostali zapanjeni ljepotom Majke Prirode. Ako ti je odlazak na takva mjesta na listi želja, onda imamo još jedan, vrlo zanimljiv prijedlog. Na obali gradića Corralejo na otoku Fuerteventura na Kanarima smjestila se plaža Popcorn Bay popločana - kokicama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Villa K (@villa_k_fuerteventura) on

Ova nevjerojatna plaža izgleda kao da je prekrivena milijunima bijelih, raspuklih kokica. Na prvi pogled, rekli bismo da je netko prosuo nebrojeno puno porcija kokica iz kina. No ove je "kokice" bolje ne staviti u usta jer ćeš morati potražiti usluge zubara. Jer, zapravo je riječ o komadićima koralja koje je more izbacilo na plažu. U svakom slučaju, prelijep prizor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendula (@vendulapirkova) on

Možda vas zanima Na Rabu psi uživaju u beach baru samo za njih Rubrika Life&style Life&style

Mještani kažu da je plaža ovakva otkadi pamte, ali njena popularnost porasla je s pojavom društvenih mreža. Iz očiglednih razloga ova plaža privlači mnogo pažnje, a stavljanjem fotki na Instagram pogledi i lajkovi su ti osigurani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dreams Avenue Fuerteventura (@dreamsavenuefuerteventura) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia Isabella (@patr_isa) on

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0