Life&style

Crvenim detaljima do trendi doma

Uređenje dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice može biti pravi izazov, a drugačije nije bilo ni našoj čitateljici Ivani. Stan od 82 kvadrata iziskuje malu asistenciju pri uređenju, a njoj su pomogli naši stručnjaci iz Domenico Leonardija.

Pitanje čitatelja

Namjeravam kupiti ovaj stan na slici od 82 kvadrata. Ne znam visinu stopa, ali je vjerojatno određena po nekom standardu u novogradnji. Kao što možete vidjeti ima tri sobe, dnevni boravak, blagovaonicu, kuhinju, lođu i dvije kupaonice. Najviše se brinem oko uređenja blagovaonice, kuhinje i dnevnog boravka. Čitajući Vaše kolumne, svidio mi se Vaš stil i voljela bih ako mi možete pomoći, ili ako mi možete dati ideju.
Ivana

 | Autor: Privatno Privatno

Domenico Leonardi odgovara

Uređenje ovog prostora zamislili smo jednostavno i urbano koristeći sivu i bijelu kao temeljne boje te crvene detalje koji prostoru daju svježinu.

 | Autor:

U prostor dnevnog boravka smjestili smo bijelu kutnu garnituru s pripadajućim tabureom. Zid iza garniture dekorirali smo tapetom koja daje dojam modernog, mladenačkog i urbanog. Nasuprotni zid obložen je sivim lacobel staklom te je na njega postavljena ploča od medijapana na kojoj se nalazi TV. 

 | Autor:

Blagovaonicom dominira stol s centralnom nogom izveden u MDF-u, bijelog visokog sjaja.  Stolci su crvene boje kako bi osvježili prostor, a ujedno se nadopunjavali s kuhinjom čije su fronte također bijelog visokog sjaja, ali naglasak joj daje SMEG-ov retro hladnjak jarko crvene boje.

 | Autor:

Rasvjetu čine bijeli reflektori postavljeni na grede izrađene od gips- kartonskih ploča te visilica iznad stola za blagovanje dok su u kuhinji, osim centralne rasvjete, rasvijetljeni i gornji elementi LED trakastom rasvjetom.

Ako i vi imate prostor koji ne znate urediti, pošaljite nam opis s dimenzijama, visinom stropa i tlocrt prostorije na info@budi.in, a naši stručnjaci iz dizajnerskog studija Domenico Leonardi će se potruditi pronaći idealno rješenje te kreirati 3D prikaz sobe.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0