Life&style
Comma – odjeća koja zrače ženstvenu snagu Comma – odjeća koja zrače ženstvenu snagu Comma – odjeća koja zrače ženstvenu snagu Comma – odjeća koja zrače ženstvenu snagu Comma – odjeća koja zrače ženstvenu snagu Comma – odjeća koja zrače ženstvenu snagu Comma – odjeća koja zrače ženstvenu snagu 1/11 Comma – odjeća koja zrače ženstvenu snagu Comma – odjeća koja zrače ženstvenu snagu Comma – odjeća koja zrače ženstvenu snagu Comma – odjeća koja zrače ženstvenu snagu

Comma – odjeća koja zrače ženstvenu snagu

Comma nudi veliki izbor i sjajne kombinacije bilo da su u pitanju poslovne, glamurozne ili casual prilike

Elegantni krojevi i sofisticirani dizajn uz bogat izbor modnih dodataka kako što su kožne torbe, odličan su izbor za suvremenu i modernu ženu.

Kako što Comma svaki mjesec nadopunjava svoje trgovine sa novim kolekcijama i najavljuje novu paletu boja i uzorka, koje se međusobno dopunjavaju, možete u ovoj sezoni birati između različitih nijansa.

Jedva čekamo proljeće da možemo kombinirati outfite s novim modnim dodacima. Nove kolekcije usredotočene su na trenutni način života koji kombinira suprotnosti poput ležernosti i elegancije. U središtu je nježni luksuz upotpunjen detaljima, izražajnim bojama i siluetama koje zrače ženstvenom snagom.

Ove sezone kolekcije su u izražajnim bojama, najveći naglasak je na svijetlo zelenoj boji koja donosi osjećaj svježine i proljeća. Odjelo u monokromatskom stilu izpadaju puno ženstveniji ako su uz kombinaciju sandala s midi potpeticom, možda u bijeloj, crvenoj ili čak klasičnoj crnoj boji. Ali svakako uz kostim možemo obući i tenisice, koje ove godine dolaze u bijeloj, crnoj i šarenoj verziji.

Haljina proljetni je favorit

 | Autor: Comma Comma

Brend Comma poznat je po krojevima, koji stvaraju ugodan osjećaj prilikom nošenja; fokus je na ženstvenosti jer ženstvena se linija mora vidjeti!

Haljine svake proljetne sezone pronađe svoje mjesto unutar naših ormara i stilski su pratilac damama ovog proljeća.

Također, možete ju uskladiti sa sakoom ako želite nešto sofisticiraniji look ili kožnom jaknom koja će naglasiti opušteniji look.

 U proljetnim kolekcijama predstavljamo i nekoliko točkastih modela te modela u cvjetnom printu. Koja od njih će sigurno pronaći svoje mjesto u svakodnevnim, poslovnim i svečanim kombinacijama. Budući da ove haljine nose određenu dozu šarma i sofisticiranosti, možete ju stilizirati uz sandalice na petu ili tenisice, ovisi od prilike.

Kombinezon- spreman outfit za svaku priliku

 | Autor: Comma Comma

Kombinezon se već sezonama nameće kao možda najtraženiji modni komad neovisno o godišnjem dobu i tako je već  nekoliko sezona prisutan u ormarima mnogih trendsetterica. Upravo sa svojom svestranošću nudi bezbroj varijanti za kombiniranje. Uz kombinezon ćete uvijek imati spreman i dotjeran outfit za svako doba dana i svaku priliku. Uz njega lako možete kombinirati sandalice ili ravnu obuću.

Sa stilovima u rasponu od boemskih preko ležernih do minimalističkih priklanjamo se od A do Z u i stvaramo neovisnu odjeću koja vodi hrabrošću, snagom i pozitivnom energijom - poput žene koja živi duhom Comme. Usredotočena je na trenutni način života koji kombinira suprotnosti poput ležernosti i elegancije.  U središtu je nježni luksuz upotpunjen detaljima, izražajnim bojama i siluetama koje zrače ženstvenom snagom.

Moto ovog ljeta? Otkrijte novu sebe ali ostanite vjerni svojim korijenima. Nijedna žena nije kopija druge, svaka je jedinstvena i nevjerojatno višeznačna. Uz naše želje moda sada odražava nove, prije skrivene aspekte naše osobnosti više nego ikad prije.

Prepustite se mašti i kombinirajte stylinge u kojima se osjećate dobro.

Photo: Comma