Life&style

Christmiss ti danas donosi val energije - osvoji Pulse Shake Living Juice Blend

  • Želimo ti subotu punu energije!
  • Zato u sklopu našeg Christmissa danas imamo odličnu nagradu!
  • Brzo na miss7 Instagram profil i možda baš ti osvojiš Pulse Shake Living Juice
     

Ako si sinoć bila na nekom adventskom događanju, sigurno ti nedostaje malo energije. Ali, bez brige, u sklopu Christmissa, velikog adventskog darivanja koje organiziramo svake godine u ovo vrijeme s našim partnerima, pripremili smo ti nagradu koja ti baš treba!

Danas, naime, imaš priliku osvojiti Pulse Shake Living Juice Blend, inovativni napitak u prahu koji sadrži liofilizirano voće i povrće. Liofilizacija, poznatija kao sušenje smrzavanjem omogućuje očuvanje svih vitamina, minerala, vlakna i bioaktivnih komponenata kao u svježem voćem i povrću, zbog čega, možemo reći da ovaj napitak u potpunosti zamjenjuje svježe cijeđeni sok u sokovniku ili smoothie makeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pulse Shake (@pulse_shake)

Ovaj napitak je jednostavan za pripremu i izuzetno dobrog okusa. Sadržaj vrećice je dovoljno pomiješati u pola čaše vode kako bi dobili punu eksploziju okusa. Osim toga jedna vrećica sadrži čak 377 mg prirodno prisutnog vitamina C iz acerole koji doprinosi djelovanju imunološkog sustava, proizvodnji energije te smanjenju umora i iscrpljenosti. Ovaj proizvod je sve što trebate kao potpora užurbanom tempu života - zdravlje, energiju i užitak u samo jednoj vrećici na dan.

Zato, požuri po svoju dozu energije na miss7 profil na Instagramu, potraži fotografiju Pulse Shake Living Juice Blenda i odradi tri jednostavna koraka: zaprati @miss7.hr i @pulse_shake, lajkaj objavu i u komentaru označi osobu koja bi također htjela osvojiti ovu nagradu. Igramo se do nedjelje, 3. prosinca 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: None

Komentari 0