Life&style

Četiri razloga zašto morate posjetiti INmusic festival

Na zagrebačkom jezeru Jarun već 12. godinu za redom održava se jedan od najboljih festivala na ovim prostorima

Na tri dana svake godine Zagreb se pretvara u glazbenu meku i tada gradom vlada neka posebna atmosfera. Sve to zbog jednog od najboljih glazbenih festivala u Europi, baš našeg, INmusica. U proteklih jedanaest godina postojanja INmusic festival prerasta u vrhunski glazbeni događaj i upisuje se na kartu ponajboljih europskih glazbenih festivala na otvorenom. Postaje i međunarodno priznat festival - britanski dnevnik The Times uvrštava ga na listu dvadeset najboljih europskih ljetnih festivala 2008. i 2009. godine, kada biva i nominiran za "The European Festival Awards" u konkurenciji s najvažnijim europskim festivalima. Od tada je INmusic festival primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među tri svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington posta koji ga je uvrstio među deset svjetskih festivala koje treba posjetiti, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka. Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dvije godine za redom među 50 najboljih festivala u svijetu te britanski BBC koji je objavio odličnu recenziju INmusic festivala.

Pa evo i četiri razloga zašto da ove godine posjetite INmusic festival...

1. Upoznat ćete hrpu cool ljudi

Svatko tko je barem jednom bio na nekom glazbenom festivalu zna da se tamo najlakše sklapljaju prijateljstva (lakše nego u ženskim toaletima u klubovima!!). Ne znamo je li to zbog odlične atmosfere, opće opuštenosti, dobre glazbe ili nečeg četvrtog, ali nadamo se da se to nikada neće promijeniti. 

via GIPHY

2. Zaboravit ćete na svakodnevne probleme

Mnoga su istraživanja pokazala kako glazba pomaže u snižavanju razine stresa! Još ako vam omiljeni bend ove baš ove godine stiže na INmusic, treba li vam više razloga?

via GIPHY

3. Moći ćete na sav glas pjevati: "Someeeeoneee like youuuuuuuuuu"

Da, između ostalih dolaze i dečki iz Kings of Leona. Tko nije barem jednom pustio glas dok se vozi autom, a na radiju krene Use somebody? (Nemojte se sramiti i mi smo)

via GIPHY

4. Moći ćete nositi sve one komade iz ormara koje inače ne nosite

Znamo da se svima u ormaru skriva po par stvari koje jednostavno nikako da nađu svoju priliku za pokazati se. Bilo da je to kimono s previše resica ili prekratke traper hlačice, vjerujte nam, na festivalima sve prolazi. 

via GIPHY

INmusic traje od 19. - 21. lipnja! Vidimo se!

via GIPHY

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0