Life&style
Papir i olovka su opet IN! Papir i olovka su opet IN! Papir i olovka su opet IN! Papir i olovka su opet IN! Papir i olovka su opet IN! Papir i olovka su opet IN! Papir i olovka su opet IN! 1/11 Papir i olovka su opet IN! Papir i olovka su opet IN! Papir i olovka su opet IN! Papir i olovka su opet IN!

Čestitke s hrvatskim potpisom: Papir i olovka su opet IN!

Čestitke su u cijelosti producirane u Hrvatskoj, a izbor od 56 motiva garantira da će svatko pronaći nešto za sebe

Iako je ubrzani razvoj tehnologije komunikaciju putem papira i olovke stavio u old school kategoriju, a na papir se ovih dana ispisuju još samo popisi za kupovinu ili eventualno to do liste, trendovi u svijetu pokazuju da se ‘’slovo na papiru’’ vraća na velika vrata. Tom se trendu priključio i novi domaći kreativni projekt Think Ink koji je ovih dana hrvatskoj javnosti ponudio seriju neodoljivih čestitki koje će vas osvojiti na prvu.

 | Autor: arhiva arhiva

Think Ink voli tehnologiju, ali istovremeno želi podsjetiti ljude na šarm, stvarne emocije, pa čak i dozu romantike koje nekoliko riječi ispisanih olovkom na papiru s lakoćom postižu, dok SMS poruka, Facebook post ili e-mail jednostavno nemaju taj efekt. Zabavne, originalne i duhovite poruke, ali i one romantične, upakirane su u moderan dizajn, a vašim će najdražima garantirano izvući osmijeh na lice i ostati kao draga i trajna uspomena.

 | Autor: arhiva arhiva

Čestitke Think Ink u cijelosti su producirane u Hrvatskoj, a izbor od 56 motiva gotovo je garancija da ćete među njima pronaći svoje favorite za svaku priliku. Među njima nalaze se one namijenjene vjenčanjima, rođendanima i krštenjima, ali i sretnim useljenjima, zasluženim diplomama, romantičnim prilikama, pa čak i onima u kojima ste nešto i zeznuli pa ćete se možda iskupiti baš s jednom neodoljivom čestitkom ili pak inspirirati dragog prijatelja i poželjeti mu sreću na novom poslu, preseljenju u drugi grad, državu ili mu jednostavno zahvaliti na nečemu. Izbor je povelik i originalan, a kako jedna od njih 56 kaže - samo nebo je granica.

 | Autor: arhiva arhiva

Stoga izvucite ta nalivpera, zašiljite olovčice i potražite ove neodoljive čestitke u BIPA prodavaonicama diljem Hrvatske, a novosti koje vam Think Ink priprema pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.


 

Photo: arhiva

Komentari 0