Life&style
CCC ljetna perspektiva - Gino Rossi arhitektonski oblici i mediteranske nijanse CCC ljetna perspektiva - Gino Rossi arhitektonski oblici i mediteranske nijanse CCC ljetna perspektiva - Gino Rossi arhitektonski oblici i mediteranske nijanse CCC ljetna perspektiva - Gino Rossi arhitektonski oblici i mediteranske nijanse CCC ljetna perspektiva - Gino Rossi arhitektonski oblici i mediteranske nijanse CCC ljetna perspektiva - Gino Rossi arhitektonski oblici i mediteranske nijanse CCC ljetna perspektiva - Gino Rossi arhitektonski oblici i mediteranske nijanse 1/8 CCC ljetna perspektiva - Gino Rossi arhitektonski oblici i mediteranske nijanse

CCC ljetna perspektiva - Gino Rossi arhitektonski oblici i mediteranske nijanse

Jeste li već našli odredište iz snova za vlastiti odmor? Vilu s pogledom na more ili bazen? Prostor jednostavne ali inovativne gradnje okružen tišinom, zelenilom i prorodom? Ovo su samo neka pitanja koja su prethodila novoj CCC modnoj priči ispričanoj kroz Gino Rossi liniju a u kojoj dominiraju arhitektonski oblici, mediteranske nijanse i detalji koji se odnose na minimalizam 90-ih. Upravo zato ne čudi kako je Camping Plitvice odabran kao idealno mjesto za promociju nove kolekcije proljeće/ljeto 2021 u kojoj dominiraju neutralne boje koje odgovaraju krajoliku - siva poput stijene, smeđa poput zemlje, plava poput vode, bijela poput oblaka, nježno žuta koja podsjeća na jutarnje sunce…

Ženska linija Gino Rossi, koja je predstavljena uz bazen,  temelji se na japankama s malom potpeticom - masivnom ili elegantnom, ukrašenim remenčićima koji dominiraju i sandalama sa stabilnom blok potpeticom. U fokusu su i retro sandale karakteristične za modne 90-te - na povišenom potplatu nalaze se široke pletenice čineći funkcionalne remenčiće koji stvaraju ugodnost nošenja. U posebnim prigodama neizostavne su lakirane štikle u ne bojama - crnoj i bijeloj.

Kao začin svake kombinacije dolaze torbice čiji oblici podsjećaju na arhitekturu. Vladaju geometrijski oblici, kontrasti u bojama i intrigantne teksture - nabori i prošivi. Jedna od najpopularnijih torbica ove sezone je torba u obliku vreće koju urbane žene mogu ponijeti i kao ruksak.

Kolekcija Gino Rossi proljeće-ljeto 2021. može se kupiti u svim CCC trgovinama diljem Hrvatske ili rezervirati na stranici www.ccc.eu i osobno preuzeti u odabranoj prodavaonici.

Photo: Nikola Zoko