Life&style

Čarolija u Toskani: Monsignor della Casa je pravi toskanski biser koji nas je osvojio na prvu

  • A tko to ne sanja o odmoru u predivnoj Italiji? Prekrasan krajolik, oaza mira i opuštanja, hrana, vino...
  • U srcu Toskane, 30 minuta vožnje od Firence, nalazi se Monsignor della Casa Resort & Spa
  • Ovaj šarmantni resort osvojit će te na prvi pogled te je savršeno mjesto za avanturu, romantično putovanje ili pak obiteljski odmor!

Svi dijelovi Italije uvijek su omiljena destinacija za odmor i uživanje, a posebnu pažnju zasluženo dobiva predivna Toskana. U toskanskoj regiji Mugello, samo 30 minuta vožnje automobilom ili vlakom od Firence, nalazi se magičan kompleks Monsignor della Casa Country Resort & Spa.

Monsignor della Casa Resort & Spa | Autor: @monsignor_della_casa_resort @monsignor_della_casa_resort

Monsignor della Casa svoje je mjesto pronašao u srcu zemlje obitelji Medici, bogatoj umjetnošću i kulturom te je savršeno mjesto za kratak bijeg od obaveza, ali i duži odmor, okružen predivnim toskanskim krajolikom i samo nekoliko kilometara od lijepog gradića Borgo San Lorenzo.

 | Autor: miss7 miss7

Brojni poznati talijanski umjetnici rođeni su upravo na ovom području, poput pjesnika Giovannija della Case, autora Galatea, traktata o pristojnom ponašanju i manirama, kao i slikara Giottoa, Beata Angelica i Andree del Castagno. Monsignor della Casa odvest će te na predivno putovanje talijanskom umjetničkom povijesti na imanju veličine 200 hektara.

Monsignor della Casa Resort & Spa | Autor: @monsignor_della_casa_resort @monsignor_della_casa_resort

Monsignor della Casa nudi za svakog ponešto, a na prostoru resorta, osim spokojnog odmora, ali i sadržaja za one željne avanture, mogu se organizirati i privatni događaji.

U sklopu resorta, osim predivno uređenih soba s toskanskom šarmantnom atmosferom, nalaze se i vile i apartmani s grijanim bazenima u kojima ćeš se osjećati kao kod kuće.

Monsignor della Casa resort | Autor: @monsignor_della_casa_resort @monsignor_della_casa_resort

Na prostoru resorta imaš mogućnost uživati u raznim sportovima poput tenisa, bicikliranja, odbojke i plivanja, ali i u vrhunskoj autohtonoj gastronomiji i hrani pripremljenoj od proizvoda iz domaćeg uzgoja. 

Monsignor della Casa Resort & Spa | Autor: @monsignor_della_casa_resort @monsignor_della_casa_resort Monsignor della Casa resort

Ako žudiš za predivnim mirnim ali i luksuznim odmorom i opuštanjem, Monsignor della Casa pravo je mjesto za tebe. Opusti se u mnogobrojnim sadržajima koje resort pruža, uključujući i raznovrsne spa tretmane lica i tijela u kojima koriste lokalno uzgojeno grožđe i maslinovo ulje. Nakon opuštajućeg spa tretmana, bit ćeš spremna za svoju sljedeću toskansku avanturu!

Možda vas zanima Odmor na plaži ili istraživanje grada? Što tvoje putovanje iz snova otkriva o tvojoj osobnosti Rubrika Life&style Life&style

Posebne ponude za maksimalno uživanje

Osim klasične ponude resorta, koja je i sama po sebi doista raznolika, Monsignor della Casa ima i posebne ponude, Countryside “Mon Amour” i Wellness & Relax.  

Countryside “Mon Amour” nosi titulu najatraktivnije ponude sezone, a uključuje noćenje s doručkom u odabranoj sobi, 1 romantičnu večeru sa svijećama u njihovom restoranu Enoteca del Monsignore, uz koju ide vaučer u iznosu od 50 eura po osobi, 1 sat najma električnih bicikala, tipičan toskanski doručak, korištenje vanjskih bazena, teniskih terena i teretane, besplatan WI-FI i šoping karticu za 10% popusta u McArthurGlen Designer Outletu u Barberinu.

Monsignor della Casa Resort & Spa | Autor: @monsignor_della_casa_resort @monsignor_della_casa_resort

Cijene ove ponude kreću od 135 eura po osobi, što je jedna noć u klasičnoj dvokrevetnoj sobi. Svoj smještaj i ovu primamljivu ponudu možeš rezervirati sve do 31. listopada ove godine. Detalje pronađi na linku.

Wellness & Relax druga je, no ništa manje zanimljiva ponuda odmora u Monsignor della Casa resortu. Osim noćenja s tradicionalnim toskanskim doručkom u sobi po izboru, u ponudu je uključena 50-minutna opuštajuća masaža za jednu osobu, ekskluzivan pristup sauni, turskoj kupelji i jacuzziju u trajanju od 1 sat, korištenje vanjskih bazena, teniskih terena i teretane, besplatan WI-FI, šoping kartica s 10 % popusta za trgovine u McArthurGlen Designer Outletu u Barberinu.

Monsignor della Casa Resort & Spa | Autor: @monsignor_della_casa_resort @monsignor_della_casa_resort Wellness u Monsignor della Casa resortu

Uz to, u ponudu je uključen privatan parking te mogućnost najma električnih bicikala. Cijena Wellness & Relax ponude počinje od 216 eura za dva noćenja u klasičnoj dvokrevetnoj sobi. Više detalja o ponudi i mogućnost rezervacije pronađi na linku!

Možda vas zanima Od Galapagosa do Amazone - zašto sam od svih država u Južnoj Americi posjetila baš Ekvador Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: miss7

Komentari 0