Life&style
Cameron Diaz

Cameron Diaz tek se vratila se glumi, no zbog skandala na setu mogla bi pobjeći natrag u 'penziju'

  • Povratak glumi Cameron Diaz, koja se povukla 2014. upitan je nakon drame na setu povratničkog filma
  • Trenutačno uz kolegu i dugogodišnjeg prijatelja Jamieja Foxxa snima Netflixov film 'Back in Action'
  • Znakovit naslov, baš pogođen za njezin povratak glumi, ali priča ima mračnu stranu: na setu se dogodila drama koja je rezultirala otpuštanjem ljudi

Uloga u nadolazećem Netflixovom filmu 'Back in Action' povratak je filmu glumice Cameron Diaz, nakon što se povukla iz holivudskog blještavila poslije uloge gospođice Colleen Hannigan u filmu 'Annie' 2014. godine.

Gwyneth Paltrow Možda vas zanima Gwyneth Paltrow ima novu terapiju ozonom - nezgodni postupak mnogi su odlučili zaobići u širokom luku Rubrika Stars Stars

Njezin kolega i prijatelj Jamie Foxx objavio je snimljeni telefonski razgovor između njega i Diaz, u kojem im se pridružuje Tom Brady, koji pomaže Diaz objaviti 'kako ipak nije potpuno umirovljena“. 

Međutim, film 'Ponovno u akciji' mogao bi biti na čekanju nakon što se za vrijeme snimanja dogodila nevjerojatna blamaža. Film je već doživio odgode snimanja zbog lošeg vremena u Engleskoj, ali ova posljednja drama vjerojatno je također pridonijela Diazinoj odluci da se potencijalno potpuno povuče iz glume nakon što snimanje završi.

Krađa na setu

Foxx je navodno bio nesretna žrtva krađe, lopovi su pokušali od njega iznuditi 55.000 dolara, što je rezultiralo strašnim ispadom glumca, a potom višestrukim otkazima, uključujući izvršnog producenta, dva redatelja i Foxxovog osobnog vozača. Uključila se i policija, a jedan je član osoblja je pod istragom zbog pokušaja slične pljačke drugih slavnih osoba u prošlosti.

„Neki zaposlenici su otpušteni, a traje i istraga nakon što je netko pokušao dobiti 55.000 dolara u gotovini od Jamieja Foxxa. Navodno su pokušali ponuditi Rolex sat kao dio "posla", ali sada se vodi istraga o tome što se dogodilo. Ljudima će biti drago kada se ovo konačno završi“, otkrio je izvor.

Međutim, ta je vijest došla nakon što je objavljeno da Diaz razmišlja o ponovnom povlačenju nakon što film završi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

„Ovi uzastopni 10-satni radni dani bili su joj naporni i mrzi biti daleko od Raddix, svoje kćeri“, rekao je izvor blizak glumici. „Cameron voli biti mama više od svega na svijetu. Već se dokazala u industriji i nema više što ikome dokazivati". 

Zašto se Diaz povukla iz Hollywooda

Diaz se povukla iz glume nakon svoje posljednje uloge 2014. godine. Godinu dana kasnije udala se za Benjija Maddena, glavnog gitarista banda 'Good Charlotte'. Par je 2019. godine dobio kćer Raddix Madden. Od tada provodi vrijeme uživajući u bračnom životu i u ulozi majke.

 | Autor: Columbia Pictures Columbia Pictures

Diaz je rekla Kevinu Hartu u intervjuu 2021. godine: „Samo upravljanje samnom kao ljudskim bićem... Cameron Diaz je stroj. Ali za svoje osobno, duhovno ja, shvaćala sam da jedan dio mene koji je funkcionirao na visokoj razini nije bio dovoljan.“

U YouTube seriji 'In goop Health: The Sessions' Gwyneth Paltrow', Diaz je izjavila „kako je naučila puno o sebi tijekom vremena kada nije glumila. To je bolno. To boli. To je zastrašujuće. Benjiju odajem veliko priznanje. Razbila sam to ogledalo otprilike tisuću puta kad mi ga je donio.“

Možda vas zanima Tko se krije iza vela? Glumica je snimila provokativnu kampanju za kupaće kostime Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    tako je sexy uf