Life&style

Brazilski supermodeli otkrili tajnu savršene guze

Adriana Lima, Iza Goulart, Caroline Trentini i Lais Ribeiro s obožavateljima su podijelile svoje savjete...

Najpoznatije brazilske Viktorijine anđelice, Adriana Lima, Iza Goulart, Caroline Trentini i Lais Ribeiro, dobar dio popularnosti i uspjeha u manekenstvu mogu zahvaliti svojim savršeno oblikovanim stražnjicama.

Osim odličnih gena, sunca i ljubavi prema sportu, postoji još nekoliko sasvim logičnih objašnjenja kako postići jednak efekt čak i ako niste supermodel. Upravo su ove četiri dame odlučila za Vogue obožavateljima otkriti tajne svoje zanosne linije.

Lais Ribeiro

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

"Ako želite savršeno oblikovanu stražnjicu posvetite se pilatesu koji daje nevjerojatne rezultate. Nikada mi nijebilo toliko zabavno raditi čučnjeve koji su uz to maksimalno učinkoviti", izjavila je Ribeiro istaknuvši kako nemogućnost odlaska u teretanu ne smije biti opravdanje za izbjegavanje tjelovježbe.

Caroline Trentini

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

"Preferiram kompletne treninge umjesto vježbi za pojedine dijelove tijela koje su mi uglavnom dosadne. Uz dvoje djece više se ne stignem toliko posvetiti vježbanju ali sam pronašla savršen sport koji spaja borbu i funkcionalne vježbe, čak ga i volim zvati funkcionalnim borbama", objasnila je Caroline za čiji se plan i program vježbanja brine osobni trener, a uobičajeni trening traje oko 45 minuta. Kominira boks, skakanje u mjestu i Muay Thai (tajlandski boks), a uvjerena je kako upravo je posljednja stavka najbitnija za savršenu stražnjicu.

Adriana Lima

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

"Vjerujem kako za početak trebate prestati toliko sjediti na svojoj stražnjici ako želite postići oblik o kojem sanjate. Moja tajna za čvrstu guzu je kombinacija čučnjeva, trčanja i sklekova. Također, ne zaboravite na hodanje koliko god vam to vrijeme dopušta!", istaknula je Lima te objasnila kako je Brazilkama oblik guze osobito bitan zbog minijaturnih kupaćih kostima koje obožavaju nositi.

Iza Goulart

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

"Svakodnevno odvojim sat vremena za vježbanje, bez obzira na mjesto na kojem se nalazim. Iako sam oduvijek željela imati osobnog treninga, zbog (pre)čestih poslovnih putovanja, to je nemoguća misija. No, ako želite čvrstu guzu ne zaboravite na čučnjeve", objasnila je Iza.

Photo: Getty Images

Komentari 0