Life&style

Bravo ja! Moj izazov je uspio i odlučila sam da se nastavlja!

Prije tjedan dana zadala sam sama sebi izazov - zdravo ću doručkovati tjedan dana. Cilj: svakodnevni ritual do kraj života

Priznajem, odavno sam već shvatila da bez muke nema ničega u životu. Tako ni poznate zdrave navike svakodnevnog doručka u kojoj glavnu ulogu osim mene, naravno, igraju zdrave namirnice. Prije tjedan dana počeo je moj 'challenge' i da, uspjela sam ga provoditi svaki dan. Dok sam ga planirala shvatila sam da to ne treba biti ništa što će mi zakomplicirati moj ionako prekrcan dnevni raspored. Svi znamo da onda ništa od toga.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Tako da sam se odlučila da će moja osnovna namirnica biti jogurt - i tako je bilo. Kako izabrati od milijun vrsta jogurta? Pala je odluka na Sensiju jer ipak probiotici su izvrstan dodatak svakoj probavi. Malo žitarica, voća, badema... I mogu reći #breakfast goals :)

Jedan dan dodala sam malo meda kako bi mi život bio slađi (a i plus mu je što je zdrav!), drugi dan sam napravila smoothie s malinama (to morate probati jer je prefino), treći je to bila super Sensia s dodatkom borovnice...

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Hm da, moram se ispovijediti - bilo je tu dana kada sam mislila: "Ok želim li se ustati tih 10 minuta ranije i doručkovati ili ću još malo odspavati?". I dok sam se doslovno izvlačila iz kreveta razmišljala sam što bih mogla kupiti u obližnjoj pekarnici. Ali izborila sam se za sebe i kupila ipak nesto zdravije - Sensiju Snack koju sam s guštom pojela na poslu. Odličan omjer žitarica i jogurta tako da sam se naravno nakon toga obroka osjećala sito nekoliko sati - taman do ručka. Savršeno!

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića A sada? Presretna sam što i dalje doručkujem i puno manje konzumiram takozvane gluposti preko dana. Ok, možda malu kockicu tamne čokolade i... :) Uz teretanu bez koje jednostavne ne ide, u planu je i moj povratak jogi kako bi se nakon godišnjeg odmora potpuno vratila u ravnotežu i balans. Poželite mi sreću!

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0