Life&style

Bravo! Fotka u badiću nakon duge i teške bolesti

24- godišnja Amiee Copeland objavila je fotku u badiću nakon što je preživjela tešku i dugačku borbu s rijetkom bakterijom koja jede ljudsko meso!

Još u svibnju 2012. Aimee Copeland i njezini prijatelji odlučili su isprobati zipline koju su pronašli da visi iznad rijeke izvan Atlante. Uslijedila je najgora noćna mora. Zip line je pukao a Aimee je pala u rijeku. Srećom preživjela je, ali zadobila je ogromnu ozljedu noge. Nakon toga stvari su postale još gore.

Osim 22 šava koja je zaradila osjetila je da nešto nije dobro. Uz normalnu i očekivanu boli koju bi svi očekivali u sličnoj situaciji nešto je jednostavno bilo krivo.Tri dana kasnije stigle su zastrašujuće vijesti. Ona se pri padu zarazila nekrotiznim fasciitisom teškom i rijetkom infekcijom uzrokovanom bakterijom koja jede ljudsko meso. Kako bi spriječili širenje zaraze i spasili joj život, morali su joj amputirati dio ruku, dio trbuha, jednu nogu i stopalo.

Od tada je prošlo 5 godina, a Aimee se pretvorila u inspirativnu osobu koja pruža primjer svakoj ženi. Ona se danas osjeća ugodno u svom tijelu i kako bi to svima pokazala te motivirala cure da prestanu sanjati o "savršenom tijelu za plažu" nego da budu zahvalne i prihvate sebe objavila je nevjerojatnu fotografiju na plaži. Uz nju je napisala "Mi smo svi stvoreni nesavršenima, a ljepota u upravo u tim nedostacima!". Svaka čast!

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0