Life&style

Božićna kolekcija Qushina za čarobne blagdane vaših ljubimaca

Ne želimo ih olajavati, ali prilično smo sigurni da se mišljenja vaših čupavaca razlikuju od vaših želja i prohtjeva.

Primjerice, vi biste šetali, oni bi spavali, vi biste spavali, a oni bi se baš tada igrali, ali kada je riječ o jastuku koji će im biti savršeno mekan i udoban, a vama će se uklopiti u životni prostor, odluka je jednoglasna – birate Qushin.

Upravo to je ono što Qushin, brend Ive Goluže, razlikuje od ostalih brojnih sličnih proizvoda na tržištu. Ona je osluškivala potrebe svog Coton de Tuleara Baka i dizajnirala Qushin koji već treću godinu ne gubi na popularnosti. Na kraju ove godine, Iva je svoju kolekciju nadopunila jastucima, Qushin 2go prostirkama i najmekšim dekicama s blagdanskim motivima koji će u vaše domove unijeti božićnu čaroliju.

 | Autor: arhiva arhiva Zimska kolekcija nosi imena Superstar i Winter Magic, a ukrašena je zvjezdicama, pahuljicama i ostalim zimskim motivima. Prevladavaju siva, bijela i crvena boja, a uz to što ćete svojim čupavcima darovati divan ležaj, i svoj dom možete ukrasiti dekorativnim jastučićima jednakoga dizajna. Božićni Qushini dostupni su u tri veličine, a moguće je kupiti i setove Qushina, gdje uz jastuk možete kupiti dodatnu navlaku. Vaši četveronožni najbolji prijatelji bit će oduševljeni.

 | Autor: arhiva arhiva - Kao i prošle godine, odlučila sam stalnu kolekciju nadopuniti posebnom, blagdanskom, kolekcijom Qushina. Naprosto zato što mislim da naši ljubimci, ali i naši domovi to zaslužuju. Pritom, Qushin Superstar je doslovce nosiv čitave godine, jer se siva sa srebrnim zvjezdicama uklapa u svaki interijer. Ono što će posebno razveseliti neke vlasnike ljubimaca jest da se jastuci mogu personalizirati imenom ljubimca. Ako imamo traženi dezen na zalihi, bit će nam potreban jedan radni dan da proizvedemo jastuk koji želite - kaže Iva, dodajući kako je Qushin odnedavno preselio svoj showroom na novu zagrebačku adresu, na Vrbik 10 a, gdje se sve kolekcije mogu razgledati, a gdje se jastuci i proizvode.

 | Autor: arhiva arhiva Uz ograničenu božićnu kolekciju jastuk za svog ljubimca možete odabrati i iz najnovije kolekcije proljeće/ljeto 2017.

Photo: arhiva

Komentari 0