Life&style 07. srpnja 2015.

BOSCH CoolClassic - FANCY kombinirani hladnjak

Bosch je postavio nove standarde s novim Solitaire cooling (rashladnim) uređajem: CoolClassic, samostojeći kombiniran hladnjak-zamrzivač, sjedinjuje najsuvremeniju, super-učinkovitu tehnologiju s dizajnom koja odaje počast vintage klasicima, a ipak nudi i pregršt novih karakteristika.

Novi "A+++" rashladni uređaj s donjim odjeljkom u kojem je smješten zamrzivač razvijen je po najvišim zahtjevima u smislu dizajna, prikladnosti i energetske učinkovitosti. CoolClassic je na tržištu dostupan u klasičnoj crvenoj i klasičnoj bijeloj boji.

 | Autor:

Dizajn koji postavlja trendove

Glavni elementi dizajna su zaobljeni kutovi, robusno potpuno metalno kućište i velika Bosch slova koja podsjećaju na preteču novog hladnjaka: legendarni Bosch Classic. Ipak, u kombinaciji sa suvremenim elementima stila, CoolClassic čini vlastiti neovisni dizajn. Širok, okomito integrirana ručka, velike dimenzije i suvremeni dizajn interijera čine ga uređajem kojeg moraju imati svi stilski osviješteni trend-setteri. Hladnjak nije namijenjen samo privatnim stanovima, već i radnom okruženju za dizajnerski osviještene. Mogućnosti je puno: od liječničkih ordinacija do reklamnih agencija ili dizajn studija. Izbor žarko crvene ili bijele boje  ovisi o individualnim sklonostima i porukama koje netko želi poslati kao domaćin.

 | Autor:

Beskompromisno ekonomičan

Hladnjak CoolClassic u svojoj unutrašnjosti krije moderni elektronički sustav nadzora temperature koji se može podešavati pomoću TouchControl tipke, čija se temperatura precizno digitalno prikazuje. Vrhunska izolacija, inteligentna tehnologija kompresora, te stalna unutarnja temperatura tajne su niske potrošnje energije. Unutarnji ventilator distribuira zrak ravnomjerno, dok AirFresh filter  pruža svjež zrak u unutrašnjosti uređaja. Uz potrošnju energije od samo 149 kilovat-sati godišnje, CoolClassic troši manje energije od štedna žarulje snage 18 W. To znači da je ovaj uređaj  CoolClassic među najštedljivijim rashladnim uređajima u ponudi Bosch-a.

 | Autor:

Funkcionalni detalji

Elegantan vanjski dizajn se nastavlja i u unutrašnjosti hladnjaka s LED rasvjetom koja je integrirana u strop, fleksibilnim korištenjem prostora s pomičnim staklenim policama i mogućnošću podešavanja visine vrata ormara. Kutije i staklene police u VarioZone dijelu zamrzivača mogu biti uklonjeni po želji, što stvara 13 posto više iskoristivog prostora. U dijelu za hlađenje, prostrana CrisperBox pruža dovoljno prostora za voće i povrće. Uz pomoć posebnog sustava kontrole vlage na prednjoj strani ladice, osjetljiva hrana ostaje svježa i hrskava  znatno duže vrijeme. CrisperBox, ChillerBox - postavljen na temperaturu malo iznad nule - pruža idealne uvjete za ribu i meso i čuva ih svježim  dva puta duže u usporedbi s normalnim uvjetima hladnjaka. Prikladna LowFrost tehnologija iz Boscha sprječava stvaranje pretjerane količine leda u zamrzivaču, čime se osigurava niža potrošnja energije i uvjeti u zamrzivaču koji su idealni za čuvanje hrane koja je tamo pohranjena.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0