- Boogie x The Meat šunka u kruhu teži više od dva kilograma, što ju čini idealnom zvijezdom uskrsnog stola za obiteljska okupljanja
- Autentična slavonska dimljena šunka iz Slatine susreće se sa sourdough kruhom iz Boogie Bakerya, kako bi stvorili ovaj jedinstven proizvod
- Rezultat je šunka u kruhu čiji neodoljivi miris se širi iz pećnice - a njihove će biti spremne točno na vrijeme za Uskrs!
- Pročitaj više: Merla i Saša Šekoranja poručuju: Sve vam cvalo! Proljetna kolekcija stolnjaka i posuđa oduševit će i najzahtjevnije
U Boogie Bakeryu, svaka kreacija započinje vizijom, ali njihovu punu čaroliju možeš doživjeti tek kroz nezamjenjiv miris. Upravo ta domaća, aromatična nota koja se širi iz pećnice najavljuje da je njihova uskrsna šunka u kruhu spremna za blagdanski stol. No, put do tog trenutka satkan je od predanog rada i strasti timova iz Boogie Bakerya i The Meat.
Autentičnost Slavonije u srcu The Meat šunke
The Meat u ovaj recept unosi pravu slavonsku dimljenu šunku, autentičan i domaći proizvod iz Slatine. Pripremljena je prema tradicionalnoj recepturi, a karakterizira ju sporo dimljenje, prirodni začini i bogat, slojevit okus koji se razvija s vremenom. Ova vrhunska namirnica ključna je za jedinstvenost ovog uskrsnog specijaliteta.
Sourdough čarolija Boogie Bakeryja - strpljenje rezultira savršenstvom
Za razliku od industrijskih kruhova, Boogie Lab svoj kruh stvara dugotrajnom fermentacijom divljih kvasaca i bakterija. Ovaj 24-satni proces ključan je za razvoj elastičnosti tijesta bogatog okusa i lake probavljivosti. Nakon fermentacije, tijesto se s ljubavlju ručno oblikuje oko The Meat šunke. Ideja o ovoj suradnji procvjetala je prije dva mjeseca, no veza između The Meat i Boogie timova seže dublje. Njihova ranija uspješna partnerstva na blagdanskim delicijama poput Panettonea i Pince, dostupnih u The Meat mesnicama, utabala su put ovom novom, uzbudljivom projektu koji spaja slavonsku tradiciju s modernim pekarskim pristupom.
Stvaranje savršenog recepta
Razvijanje i testiranje recepture trajalo je otprilike mjesec dana. Uigrani timovi su s entuzijazmom pristupili ovom zajedničkom projektu, znajući da iza svakog uspješnog proizvoda stoji strast prema kvaliteti i zajednička vizija izvrsnosti. Kada šunka u kruhu napokon izađe iz pećnice, prostorom se širi neodoljiv miris. Zlatno-smeđa korica skriva sočnu slavonsku šunku, a zahvaljujući sourdough procesu, kruh je prozračan i pun karaktera, što cijelo jelo čini laganijim.
Šunka u kruhu kao blagdanska zvijezda stola
Boogie Bakery x The Meat šunka u kruhu teži više od dva kilograma i idealna je za okupljanje obitelji ili kao glavna zvijezda uskrsnog stola koja će oduševljavati tvoje najmilije danima. Ovu jedinstvenu uskrsnu deliciju možeš naručiti u The Meatu (na adresama: Britanski trg 8 i Stonska 1a u Zagrebu te Zagrebačka 19 u Velikoj Gorici) ili putem maila hello@boogiebakery.com i kod njihovih cura na vitrini u Boogie Labu u Parku Kneževa gdje ćeš ju i moći preuzeti 18. ili 19. travnja. Cijena za malo jače od dvije kile šunke i kruha je 49 eura, a količine su ograničene. Bookiraj svoju na vrijeme!
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.