Life&style
1/8

Boje prirode za minimalističke interijere

Stručnjaci iz dizajnerskog studija Domenico Leonardi kreirali su topao i moderan prostor u neutralnim bojama.

Pitanje čitatelja

Trenutno sam u situaciji kada ne znam kako urediti svoj prostor kuhinje, dnevnog boravka i blagovaonice. Želim nešto moderno i minimalističko, ali opet toplo i ugodno te prozračno. Jednostavno ne znam gdje da počnem.

 | Autor:

Domenico Leonardi odgovara

Prostor odlikuju velike staklene stijene koje daju mnogo dnevnog svjetla, ali nam ujedno i diktiraju raspored namještaja i opreme.
U prostor dnevnog boravka smjestili smo bijelu kožnu garnituru u ''L'' pozicioniranu prema zidu od crnog lacobel stakla na kojem se nalazi TV, a ispod njega kamin obložen u keramiku koja vjerno imitira drvo. Stolić je jednostavan, od crnog stakla dok futuristički akcent prostoru daje Artemidin luster iz kolekcije Pirce.

 | Autor:

Kako bi se kuhinja stilski nadovezivala na dnevni boravak, izrađena je od bijelog medijapana visokog sjaja s ugradbenim aparatima. Na kuhinjskom otoku nalazi se sudoper ispred kojeg je crno lacobel staklo koje vizualno odvaja prostor kuhinje od dnevnog boravka, a osim dekorativne ima i zaštitnu funkciju.

 | Autor:

U dogovoru s klijentom, prostor blagovanja proširili smo u dio koji je bio namijenjen kao dodatna soba, kako ne bismo nepotrebno 'zatrpali' prostor namještajem.

 | Autor:

Zid je, kao i kamin, obložen u pločice koje imitiraju drvo kako bismo prostoru dali toplinu, dok je kao podna obloga korišten parket američkog oraha lakiran do visokog sjaja.

Ukoliko i vi imate prostor koji ne znate urediti, pošaljite nam opis s dimenzijama, visinom stropa i tlocrt prostorije na info@budi.in, a naši stručnjaci iz dizajnerskog studija Domenico Leonardi će se možda upravo vama potruditi pronaći idealno rješenje te kreirati 3D prikaz sobe.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0