Life&style

Bogati okusi zdravih dm babylove kašica za Vašu bebu

Vaša mala beba više i nije tako mala. Između četvrtog i šestog mjeseca starosti počet ćete primjećivati nicanje prvih zubića, a mali sisavac pokazat će interes za novim okusima i žvakanjem konkretnije hrane.

Uvođenje dohrane dobro je započeti s manje slatkim povrtnim namirnicama kako bi bebu navikli na različitosti okusa, a kada se trbuščić napuni finim povrćem i prvim komadićima mesa, vrijeme je za desert!

Slatke i zdrave, voćne kašice dm-ove babylove robne marke dolaze iz kontroliranog biološkog uzgoja, a ovisno o sastavu i kalendaru dohrane kojega se pridržavate, dojenčetu ih možete ponuditi već od četvrtog mjeseca života. U babylove kašici od jabuke i banane beba tako može uživati već sa četiri mjeseca, a kada se privikne na nove namirnice čeka ju čitava paleta finih deserata i užina u dm-u. Za babylove kašicu od više vrsta voća s integralnim žitnim pahuljicama dojenče je spremno sa šest mjeseci kada može kušati i egzotičnije voće poput manga te žitarice poput pšeničnih i zobenih pahuljica. babylove voćne kašice možete pomiješati i s kašicama drugih okusa kada se Vi i vaša beba zaželite noviteta, a za malo zasitniji obrok voćne i povrtne kašice možete kombinirati i s kašicama od žitarica poput babylove EKO kašice od zobi, ječma i pira.

Požurite u dm i počastite svoje mališane ukusnim i zdravim obrocima, a usput osvojite poklon, jer tijekom listopada za kupnju pet proizvoda dječje hrane dmBio ili babylove, dm poklanja dječji ručnik za lice.

Photo: dm.hr

Komentari 0