Life&style

Blogerica Matea Frajsberger naručila Cedevitu nepoznatim ljudima i pokrenula fora trend

  • U moru vlastitih obaveza i briga, često zaboravljamo na ljude koji nas okružuju, a lijepe geste ono su što podiže dozu optimizma na obje strane
  • Matea Frajsberger pridružila se projektu „Cedevita za dobar osjećaj“ i uz lijepu poruku osvježila dan jednoj, njoj posve nepoznatoj osobi
  • Posjeti neki od Egosit barova u Zagrebu i sudjeluj u ovom lancu radosti 

"Svi mi jurimo i žurimo za svojim obavezama i ne shvaćamo kako je malo potrebno da bismo nekog razveselili“, rekla je Matea Frajsberger, poznatija kao Click4chik, u videu koji je ovih dana objavila na svojim društvenim mrežama. Snimka prikazuje kako u jednom zagrebačkom Egoist baru, osim omiljene Cedevite od naranče za sebe, naručuje i 'Cedevitu za dobar osjećaj' nepoznatom budućem gostu ili gošći. 

Kako i ti možeš uljepšati dan nepoznatoj osobi i nastaviti lanac dobre energije?

Odgovor na ovo pitanje zapravo je vrlo jednostavan i ima ravno tri koraka:

1. Posjeti neki od zagrebačkih Egoist barova (Cvjetno, Jarun ili City West)

2. Naruči 'Cedevitu za dobar osjećaj' i iznenadi totalno nepoznatu osobu ovim dobrim djelom

3. Napiši motivirajuću poruku za budućeg gosta na ceduljicu koju ćeš dobiti od konobara i, ukoliko to želiš, podijeli je sa svima uz hashtag #cedevitazadobarosjećaj

U moru vlastitih obaveza i briga, često zaboravljamo na ljude koji nas okružuju, a lijepe geste i poklanjanje ljubavi ono su što podiže dozu optimizma na obje strane. Cedevita je upravo zato pokrenula novu aktivaciju 'Cedevita za dobar osjećaj' kojom uz malo odricanje nepoznatom slijedećem gostu možeš osvježiti dan neočekivanom Cedevitom i motivirajućom porukom.

Kako bi ove poruke optimizma i radosti osim do idućeg gosta Egoist bara došle i do drugih, Cedevita te poziva da svoju „poruku za dobar osjećaj“ fotografiraš i objaviš na društvenim mrežama uz oznaku #cedevitazadobarosjećaj.   

"Obitelj, prijatelji i svi oni s kojima sam nekad završila na poslovnom sastanku, dobro znaju kako je Cedevita dio moje svakodnevice pa sam odmah pristala na suradnju u sklopu projekta 'Cedevita za dobar osjećaj'. Nadam se da će svaka 'Cedevita za dobar osjećaj' donijeti puno veselja i osmijeha svima koji ju dobiju, a svojim pratiteljima koji će sudjelovati u ovom lijepom i radosnom lancu optimizma poručujem da me tagiraju jer me baš zanima kako će priča zaživjeti“, izjavila je Matea. 

 | Autor: Cedevita Cedevita

Cedevitom i porukom za dobar osjećaj i ti možeš uljepšati dan nekoj sebi potpuno nepoznatoj osobi. Posjeti jednu od tri Egoist bar lokacije i napuni svoju čašu optimizma, a nikad ne znaš, možda netko iznenadi baš tebe!

  • Egoist bar Cvjetno, Veslačka ulica 17, Zagreb
  • Egoist bar Jarun, Pakoštanska ulica 5, Zagreb
  • Egoist bar City, City Center One West, Jankomir 33, Zagreb
Photo: Promo