Life&style
1/15

Bliži se ljeto: Vrijeme je da posjetite teretanu Olimp Fitness

Bliži se ljeto zato je pravo vrijeme da posjetite teretanu. Mnogi znaju da je odabir baš prave teretane i idealnog programa zbog kojeg ćete se čak i veseliti odlasku na vježbanje, jako teško! Kako bi vam barem malo olakšali odabir, pročitajte što vas sve čeka u super teretani Olimp Fitness na zagrebačkoj Knežiji.

Olimp Fitness centar otvorio je svoja vrata 2011. godine u Zadarskoj 80 na Knežiji, na preko 800 kvadratnih metara i besplatnim parkingom što je velika prednost u gradu. Opremljeni smo sa kardio spravama, trenažerima i slobodnim utezima uz koje će vam naše stručno osoblje uvijek biti na usluzi. Ne ustručavajte se pitanja jer super savjeti koji ćete dobiti od osoblja uvelike će vam pomoći da maksimizirate tjelovježbu.

 | Autor: Olimp Fitness Olimp Fitness

Još jedna prednost ove teretane jest savršen pogled koji se pruža iz teretane. Naime okružena je staklenim zidovima, pa dok vozite bicikl možete gledati kroz prozor i vježbanje će brže proći!

 | Autor: Olimp Fitness Olimp Fitness

Osim klasične teretane u Olimpu postoji i dvorana od 200 kvadratnih metara za grupne programe na sedmom katu koja pruža posebnu čar vježbanja sa pogledom na grad.

Od grupnih programa u ponudi imaju pilates, cardio pilates, kružni trening, total body workout i novi boot camp. Programi su različitih intenziteta tako da članovi, po vlastitim potreba i željama izabiru način kako dostići željeni cilj.

 | Autor: Olimp Fitness Olimp Fitness

Trenerice Željka, Azra i Tea pomoći će vam da što prije postignete svoj cilj. Također u sklopu Olimp centra postoji i caffe bar Olimp u kojem članovi skupljaju energiju za naporan trening, te novootvoreni restoran i pizzeria Olimp sa pristupačnim cijenama u kojem će, vjerujemo, svatko pronaći nešto po svom ukusu.

Photo: Olimp Fitness

Komentari 0