Life&style

Bliži se dan kada cijeli svijet slavi žene i njihova postignuća

Osmog ožujka diljem svijeta slavit će se žene i njihova postignuća tijekom stoljeća. Na Međunarodni dan žena prije svega slavimo snagu žena, njihovu upornost i sve ono čime su mijenjale i mijenjaju svijet na bolje.

Marie Curie prva je osoba koja je za svoj rad dobila dvije Nobelove nagrade. Ada Lovelace prva je osoba u povijesti koju su prozvali računalnim programerom, a bez Hedy Lamarr moderna, bežična komunikacija ne bi bila moguća. Dijelom zahvaljujući Hedy Lamarr, danas vrlo brzo možete otkriti tko su bile Emily Pankhurst i Mary Wollstonecraft.

Uz žene koje su mijenjale svijet, ne zaboravite na one koje su promijenile vaš život i koje ga svaki dan obogaćuju. Bilo da se radi o mami, sestri, prijateljici ili kolegici – osmi ožujka dan je kada im trebate pokazati da prepoznajete sve ono što rade i sve što su postigle. Pokažite im da ste ponosni što ih poznajete i što ih imate u svom životu.

Dan žena inače se obilježava cvijećem, a vi ga možete pokloniti u buketu ili u mirisu. Liu Jo woman kombinira đurđicu i egipatski jasmin s ylang-ylangom, a odaje počast samouvjerenosti što ga čini izvrsnim poklonom za Dan žena. Ženi koja vas inspirira i u koju se ugledate poklonite Lancôme Idôle  koji odlikuje zavodljiv miris ruže, cvijeta koji možda najbolje ujedinjuje ljepotu i snagu. Ako osmog ožujka želite poklonom odati počast avanturističkom duhu ili sofisticiranoj eleganciji važne žene u vašem životu, sigurni smo da ćete pravu mirisnu kombinaciju pronaći u dm-u i dm online shopu i to po trajno dobroj cijeni.

Photo: dm.hr