Life&style

Bliži nam se zimsko sniženje! Ovih je 5 stvari dobro hvatati po sniženim cijenama

  • Zimsko sezonsko sniženje u Hrvatskoj počinje u srijedu, 27. prosinca, i u trgovinama će se naći popusti veći od 50 posto
  • Ipak, i na sniženju bi trebalo kupovati pametno pa ti donosimo pet stvari koje se najviše isplati kupovati po sniženim cijenama
  • Osim snižene elektronike, tijekom ovog zimskog sniženja ugrabi dugo priželjkivani aparat za kavu, dobar komad nakita i bezvremenski kaput, a nemoj zaboraviti počastiti se i omiljenim parfemom

Bliži nam se dugo priželjkivano zimsko sniženje i pravo je vrijeme da već sada počnemo planirati kupnju. I dok su neki dućani već najavili kolika će sniženja davati svojim kupcima, za neke ćemo tek saznati. Ali ono što sigurno znamo jest kojih pet stvari trebaš hvatati na sniženju. Otkrivamo ih u nastavku teksta:

via GIPHY

Televizor

Zimsko sniženje sjajno je vrijeme za kupnju velikih elektronskih uređaja, a to se posebno odnosi na televizore koji znaju biti sniženi i do 40%. Naime, sniženja inače skupih televizora s velikim zaslonom nude izvrsnu priliku za uštedu više od tisuću kuna pa je pametno njihovu kupnju odgoditi za ovaj dio godine kada su cijene najpovoljnije.

Kad su u pitanju sniženja, imaj na umu da se elektronski uređaji najbrže rasprodaju pa "hvataj" dobre termine kako bi ugrabila svoj dugo željeni model televizora. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Aparat za kavu

Mnogi bez šalice omiljenog kofeinskog napitka ne mogu zamisliti početak dana, a pravi kavoljupci složit će se da je ritual ispijanja kave najljepši u atmosferi vlastita doma. Stoga je aparat za kavu jedan od poželjnijih kućanskih aparata, a investicija u njega odlična ideja. Osim što omogućuje finu šalicu kave u svega nekoliko sekundi, aparat za kavu odličan je dekor u svakoj kuhinji.

Pa, ako si ljubiteljica rituala ispijanja kave i ako držiš do toga da ona bude vrhunska, tijekom ovog zimskog sniženja počasti se jednim aparatom. Isto kao i pri kupnji TV-a, novac ćeš uložiti u stvar koju ćeš koristiti, a pritom dobro uštedjeti. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Nakit

Nakit je bezvremenski komad primjeren za sve uzraste s kojim ne možeš pogriješiti ako ga kupiš sebi ili ga odlučiš upakirati kao poklon. U bogatim kolekcijama brendova poput Argentuma, tijekom zimskog sniženja moći ćeš po povoljnim cijenama pronaći idealan komad nakita koji se može nositi zasebno, ali i kombinirati s drugim, trendi komadima nakita. Svoju kolekciju upotpuni novom omiljenom ogrlicom, narukvicama koje možeš nositi zasebno ili u nizu, ili naušnicama koje će upotpuniti i najjednostavniju frizuru te svakom looku dati završni touch. 

Mi ti predlažemo da posjetiš jednu od brojnih Argentum poslovnica i odabereš savršen nakit za sebe i za najvažnije žene u svom životu. Ondje te očekuju popusti od 50% na srebrni nakit do 8.12.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: srebrne naušnice Argentum (540 kn - 50%); srebrne naušnice Argentum (1580 kn - 50%); srebrni privjesak (920 kn - 50%); 

Parfem

Svaka od nas ima barem jedan parfem na listi želja za koji se nada da će ga "uloviti" na sniženju po super cijeni. Neke od pripadnica ljepšeg spola spremne su izdvojiti pozamašan iznos za svoj omiljeni parfem bez obzira na cijenu. S druge strane, neke žene radije koriste parfeme po prihvatljivijim cijenama dok čekaju "bolja vremena" za kupnju svojih mirisnih favorita. Bilo da si u jednoj ili drugoj skupini, sigurni smo da nikako ne možeš ostati imuna na sniženje parfema.

Ovogodišnje zimsko sniženje donosi velike popuste u brojnim parfumerijama i drogerijama pa nemoj propustiti priliku za obogaćivanje svoje mirisne kolekcije. Parfem je ipak naš potpis, zar ne?

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Kaput

Bez dobrog kaputa ne možemo ni zamisliti jesen i zimu. Riječ je o bezvremenskom komadu koji nam može biti vjeran godinama ako napravimo dobro odaberemo pri kupnji. No, pronalazak savršenog kaputa u širokoj ponudi može biti prilično veliki izazov. Ono na što trebamo paziti jesu boja, materijal i kroj jer ne želimo da naš kaput već sljedeće sezone izgleda staromodno. Upravo zbog toga prednost uvijek imaju klasični kaputi koji baš nikada ne izlaze iz mode i koji će se savršeno uklopiti uz gotovo svaki outfit.

Iako je kaput isplativa investicija, svima nam je draže kada prođemo što jeftinije. Stoga je zimsko sniženje idealna prilika za počastiti se novim kaputom po sniženoj cijeni.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0