Life&style

Blizanci, vage i škorpioni imat će plodonosan poslovni tjedan, a dva znaka bit će vrlo napeta i živčana

  • Trebamo početi razmišljati o tome kako će dani opet biti duži, a svjetlost se vraća u nš život
  • posljednjih dana je i nevjerojatno proljetno vrijeme pa nam se čak čini kao da i ptice već cvrkuću
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Sredinom tjedna, na mladi Mjesec, sedam (!) planeta naći će se u horoskopskom znaku vodenjaka. Nastala energija će se multidimenzionirati. Moguće je da će mnogima živci biti na rubu. Važno je dobro paziti na sebe – i dopušteno je razmaziti se. 

Vodenjak

Ako se želiš povezati sa svojim horoskopskim znakom i upoznati se malo bolje ili čak iznimno dobro, svakako bi trebala iskoristiti ovaj trenutak (uz grandiozni rođendan na Zoomu!). Sa svih sedam planeta u tvom horoskopskom znaku - sve je moguće! Svakako razmisli o radionici za vježbe disanja. Vodenjak je zračni znak. Provjetravaj!

via GIPHY

Ribe

Ovaj horoskopski znak nalazi se na vrlo posebnom mjestu u zodijaku: na kraju. Naime, sa znakom ovna ponovno započinje novi ciklus. To puno objašnjava, a ujedno je i razlog zašto si uvijek tako rastrgana i uvijek imaš dojam da si s jednom nogom na drugom mjestu. Iskoristi mladi Mjesec u četvrtak da prizoveš najbolju verziju sebe.

Ovan

Unutarnja napetost već je trebala narasti do maksimuma. Osjećaš li se možda pomalo poput ekspres lonca koji će uskoro početi zviždati? Pa, jedno je sigurno: nisi jedina! Ovo su zaista intenzivna vremena za sve nas. Jedino što sada doista treba učiniti: sve što ti više ne pripada – riješi se toga. Retrogradni Merkur pomaže pažljivo se očistiti od svega.

Bik

Čak i bik, apsolutni zemaljski znak među nama, trenutačno ima problema sa zadržavanjem na zemlji. Blagi vjetar promjena pretvara se u bijesan uragan. Tako je, kako je! Ne možemo ništa napraviti, osim kao u priči o tri praščića - malo bolje zazidati kuću kad vuk dođe. Pitanje osobne odgovornosti rijetko je bilo stvarnije nego sada. Ostani prisebna, brini se o sebi, više nego ikada!

via GIPHY

Blizanci

Kao zračni element imaš izravnu vezu s energijom vodenjaka, koja te neće mimoići. Kako si drugačije objasniti da je sve kaotično ubrzano i da ti telefon sada zvoni kao lud. To je sasvim u redu, ali najbolje je povremeno napraviti „reset“ i malo šutjeti. Makar samo i sat vremena.

Rak

Ovo je trenutak u godini u kojem možeš uložiti u sve najfinije za sebe (i molimo te, nemoj to shvatiti doslovno, jer u retrogradnoj fazi Merkura, naravno, ne idemo u velike kupovine). To znači sljedeće: okreni svoja osjetila prema unutra. Pogledaj kako konkretno možeš poraditi na vlastitoj vrijednosti. To osobito dobro djeluje oko mladog Mjeseca.

Lav

Kad se posljednji put, 60-ih godina, pričalo o „dobu vodenjaka“, svi su vjerovali u LSD (pogledaj sjajan dokumentarni film: „Have a good trip“ na Netflixu) i svi su divlje očekivali novi svjetski poredak, a sve je prošlo u potpunosti pogrešno. Što smo naučili? Da ne može uvijek sve biti ružičasto. Utoliko je važnije da ti, draga lavice, svojim glasom ponudiš svijetu dodanu vrijednost. Oko mladog Mjeseca razmisli o tome da možeš stvoriti nešto konkretno, nešto što će stvoriti zlatnu budućnost za sve nas.

via GIPHY

Djevica

Draga djevice, molimo te, ne brini ako se osjećaš apsolutno nevidljivom. Sada doista nije vrijeme za maraton, jer: mi i jesmo u jednom! Molimo te također da ne zaboraviš kako je sve ovo što sada kao čovječanstvo doživljavamo doista apsolutni, neviđeni izazov. A što se tiče vidljivosti: pogledaj se u ogledalo, tu si! Proljeće će biti uskoro, obećavamo.

Vaga

Naravno, na tebe također direktno utječe energija vodenjaka - kao zračni znak nadahnuta si čarolijom suprotnosti prirode. Mladi se Mjesec doista jako uskovitlao, zato se nemoj iznenaditi ako se sredinom tjedna nađeš u svojevrsnom vrtlogu. Pronađi sidro, poradi na svojim vizijama i gledaj kako tvoje ideje rastu poput snježnih pahuljica koje hrabro izlaze na vidjelo. Očekuje te solidan poslovni uspjeh! 

Škorpion

Uvijek sve zvuči tako jednostavno. Na primjer, dobila si na lotu i novi Ferrari sada stoji ispred tvoje kuće. Nažalost, život nije baš tako jednostavan. Međutim, mladi Mjesec idealno je vrijeme da si ukloniš nekoliko prepreka s puta… Kreni polako, ali sigurno, ka ostvarenju svojih želja. Ništa ne ide preko noći, ali s malo strpljenja očekuju te veliki uspjesi. 

via GIPHY

Strijelac

Ovaj tjedan srdačno si pozvana da se ponovo susretneš sa svojom vatrom. Nema pogrešaka, samo odluke. Idi u dubinu, ne žuri i pogledaj točno gdje se tvoja iskra može pretvoriti u plamen. Što god ti treba pri tome, u redu je (sve dok nikoga ne povrijedi). Kreni, idi dalje i opusti se. Koliko god možeš.

Jarac

Sada nije pravo vrijeme da se penješ na najviši vrh, nego radije pričekaj pravi trenutak u dolini za, recimo, ljepše vrijeme. Retrogradni Merkur trenutak je kada ne trebaš ništa novo poduzimati i radije prebaci u sporiju brzinu. Uskoro će biti bolje, budi strpljiva! 

Photo: Shutterstock

Komentari 0