Life&style
Blake Lively i Ryan Reynolds

Blake Lively raskrinkala je Ryana: samo se napola odjenuo za Emmyje, gore odijelo, dolje papuče

  • Ryan Reynolds i Blake Lively hollywoodski su par koji ne prestaje oduševljavati fanove svojom očito jako dobrom kemijom 
  • Čini se kako je njihova tajna, između ostaloga, dobro se zezati 
  • Njihova nova zafrkancija na Instragramu (a često to rade) doista je duhovita i uljepšala nam je dan

Kao što Ryan Reynolds i Blake Lively neprestano pokazuju, jedna od glavnih vodilja njihovog skladnog braka jest puno šale i smijeha. A to im očito jako dobro ide već godinama, što nerijetko podijele sa svojim fanovima putem društvenih mreža.

Tijekom vikenda je Reynoldsova Hulu serija 'Welcome to Wrexham', o njegovim i pokušajima Roba McElhenneyja da ožive nogometni klub Wrexham A.F.C, osvojila nagradu Emmy Creative Arts, koja se odražava ususret Primetime Emmy Awards (koja će biti 15. siječnja). Budući da ceremonija nije bila prenošena na televiziji, mnoge su zvijezde odlučile ne prisustvovati, pa su snimale govore zahvale od kuće, što su Ryan i Rob također učinili. 

Ali, to je Ryan Reynolds. Nije mogao samo reći hvala, morao je jednostavno biti duhovit. I usput je promovirao svoj sljedeći projekt, a to je film 'Deadpool 3'. Nema sumnje, Ryan to radi fantastično. Stoga je prihvatio nagradu u ulozi Deadpoola, nazivajući se 'Mr. Lively'; i mogao bi možda dobiti Oscara za vizualne efekte. 

Eva Mendes Možda vas zanima Eva Mendes objavila je božićnu fotku iz djetinjstva i raspričala se o skromnom životu i obitelji Rubrika Life&style Life&style

Na Instagramu je Reynolds otkrio da je za video, u kojem nosi samtasto odijelo, također bio u papučama, jer: 'Neće se vidjeti ispod struka'. Umjesto fotografija s crvenog tepiha, podijelio je sliku sebe u dizalu (pretpostavljamo?), koju je snimio njegov 'Instagram boyfriend' ('Instagram dečko'), tj. Blake Lively.

 | Autor: Instagram:@vancityreynolds Instagram:@vancityreynolds Foto: Instagram:@vancityreynolds

Također je priznao da, budući da je snimao video prije nego što je zapravo osvojio Emmyja, nije imao nagradu s kojom bi pozirao, te je posudio 'kipić' od prijatelja i kolege iz 'Deadpoola 3', Hugha Jackmana, kojeg je Wolverine prije osvojio. 

Na objavi je napisao da je posudio od Jackmana kipić Emmy nagrade, a kad mu je Hugh predao, upitao je: „Treba li izgledati ovako?“ Potom je zaključio: „Ne, ne treba. Potrgana je. Volim tog čovjeka.“ 

 | Autor: Instagram:@vancityreynolds Instagram:@vancityreynolds Foto: Instagram:@vancityreynolds

Pogledaj pažljivo i možeš vidjeti da je kugla koju drži središnja figura otpala, a čini se da ju je Reynolds samo nataknuo na ruku. Mudro!

Brad Pitt Možda vas zanima Stiptizeta mu je promijenila život - Brad Pitt slavi 60, a ovih 6 stvari o njemu baš ne znaju svi Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    svatko fura svoju modu