Life&style

Blagdanski popusti već su stigli u dm

Božić se bliži, a vi ste još uvijek u potrazi za darovima koji će razveseliti vaše najmilije?

Ne brinite, imamo dobru vijest iz dm-a gdje su svi poklon paketi te odabrane igračke snižene čak 30 posto! Zaista veliki izbor poklon paketa po super povoljnim cijenama pomoći će vam da božićni shopping finalizirate u pravom blagdanskom duhu, jer će vas u dm prodavaonicama dočekati ugodna božićna atmosfera.

Božićni shopping u dm-u

Prošećete li se ovih dana do svojeg omiljenog dm-a, primijetit ćete da su police pune prigodnih ukrasa, šarenih papira i vrećica za zamatanje te raznih ideja za poklone. Atmosfera je baš inspirativna i olakšat će vam odabir darova. Donosimo nekoliko preporuka za poklon pakete omiljenih brendova čija primamljiva pakiranja nestrpljivo čekaju svoje mjesto u vašem domu gdje će krasiti podnožje božićnog drvca.

Odlične blagdanske ponude omiljenih brendova u dm-u

Među poklon paketima sniženima 30 posto nalaze se Maybelline poklon paketi koji će oduševiti ljubiteljice uređivanja. U njima se mogu pronaći kultni proizvodi poput Collossal Volume maskare ili palete sjenila The Burgundy Bar koja donosi nijanse idealne za novogodišnje zabave.

La Petit Marseillas kutijica s darovima, poznatog francuskog brenda, sakriva njegujuće proizvode za kosu koji svojim opojnim mirisima dočaravaju čaroban ugođaj francuske pokrajine Provanse.

Za malo mlađe šminkerice tu su poklon paketi omiljene junakinje iz serije za djecu Soy Luna s mirisom i rokovnikom, a najmlađe djevojčice razveselit će se šarenom paketiću Disneyeve junakinje Minnie Mouse.

Klasični Old Spice Whitewater paket uvijek je dobar izbor za aktivne muškarce, dok oni kojima hladan zimski zrak isušuje kožu mogu isprobati liniju Gillette Sensitive koja također dolazi u poklon paketima sa sniženim cijenama.

Svakako posjetite dm dok poklon paketa još ima, jer kako cijene idu dolje, tako nestaju i najbolje ponude s polica!

Photo: dm.hr

Komentari 0