Life&style
Božićni film idealan za svaki horoskopski znak

Blagdanski filmski horoskop: Koji božićni film najbolje odgovara kojem horoskopskom znaku

  • Božićni filmovi već se danma vrte na TV-u, poneki si možda već pogledala, a u ova četiri neradna dana ne gine ti još koji...
  • Uz koji ćeš se najbolje zabaviti i fino opustiti? Mali savjet: vrijedi pogledati svoj datum rođenja 
  • Pa, evo i filmskog horoskopa koji nam otkriva koji film najbolje odgovara pojedinom zodijačkom znaku

Voliš gledati božićne filmove, ali još nisi pronašla pravi favorit u bogatoj ponudi? Ako si u nedoumici koji film želiš pogledati oko Božića, mogu ti pomoći zvijezde, odnosno, tvoj horoskopski znak ne otkriva samo kako će ti proći sljedeća godina, nego i u kojem ćeš božićnom filmu doista uživati. Pa pogledaj…

Ribe: 'Vilenjak' 

Ribe su poznate po suosjećanju, empatiji i svojoj duhovnoj strani. Žele samo najbolje za sve i vole stvoriti dobru i prijateljsku atmosferu. U filmu 'Vilenjak' alter ego pronalaze u veselom Buddyju (Will Ferrell) - osobi koju su odgojili božićni vilenjaci na Sjevernom polu, koji kreće u pustolovnu potragu za svojim biološkim roditeljima. Kladimo se da će Buddyjeva duhovita priroda izmamiti osmijeh svakom gledatelju. Ali, od slatke priče, u kojoj uvijek uslužni prijatelj vjeruje u čari dobrote i ljubavi Božića, zasigurno će ribama srce brže zakucati. 

Ovan: 'Sam u kući'

Nigdje se ne spominje, ali sigurni smo: Kevin McCallister u filmu 'Sam u kući' vjerojatno je ovan po horoskopu. Sve govori u prilog tome: Izuzetno je samouvjeren, pustolovan, maštovit i neovisan. Nijedan drugi horoskopski znak ne bi tako hladnokrvno reagirao da Božić mora provesti sam, a onda ga posjete dva provalnika. Kevin svladava svaku situaciju u filmu i čak se uspijeva jako dobro zabaviti. Pravi uzor i nevjerojatno dobar božićni film!

Bik: 'Grinch'

Bik voli nekonvencionalne stvari. Običan Božić uz ljubav, kič i svijeće? Ne, to nije za njih... U 'Grinchu' bikovi pronalaze svog tajnog saveznika: Istoimeno zeleno stvorenje ne mrzi ništa više od blagdana zbog traumatičnih iskustava iz djetinjstva. Ali, neki stanovnici gradića Whoville približavaju slavlje ljubavi Grinchu. Možda to mogu učiniti i s drugim predstavnicima horoskopskog znaka?

Blizanci: 'Zapravo ljubav'

Blizanci su puni šarma, društveni, željni harmonije i uvijek raspoloženi za romantiku. Zato ti nije dovoljna samo jedna kontemplativna priča za Božić – mora ih biti više! Zvijezde i tvoj horoskop znaju: kultni film 'Zapravo ljubav' savršen je božićni film za tebe. Naime, ne postoji samo jedna, ne dvije, već devet ljubavnih priča u filmu! Nadamo se da ćeš uživati u igri emocija.

Možda vas zanima Melissa McCarthy je duh iz boce u blagdanskoj komediji 'Genie' koja dolazi od tvorca 'Ja u ljubav vjerujem' Rubrika Life&style Life&style

Rak: 'Ljubav i praznici'

Božić je tvoje vrijeme jer voliš imati najvažnije ljude u svom životu oko sebe, zabavljati ih, razmišljati o savršenim darovima i stvarati kontemplativne trenutke. Jesi li se prepoznala u tome? Onda si apsolutni model raka sa svojom emotivnom i brižnom crtom. Ono što ti treba je božićni film koji je romantičan i ima sjajnu kulisu. Imamo pravu stvar za tebe: u božićnoj romansi 'Ljubav i praznici' Kate Winslet i Cameron Diaz zamijene svoje super ugodne kuće u SAD-u i Engleskoj tijekom Božića - i tako neizravno upoznaju pravu ljubav. 

Lav: 'Ljubavna zamka'

Lavovi su snažne, karizmatične i optimistične osobnosti koje imaju velike planove za sebe i svoj život. Svatko tko je već gledao 'Ljubavnu zamku' znat će zašto sumnjamo da je protagonistica Natalie (Nina Dobrev) definitivno rođena u znaku lava. Natalie je upoznala Josha na aplikaciji za spojeve. Ali, postoji problem: ona živi u L.A.-u, on u New Yorku. Nina odleti – poput pravog lava - prilično impulzivno i spontano svom ljubavniku, za romantično božićno iznenađenje. Ali, tamo otkriva da se Josh pretvarao da je netko sasvim drugi...

Djevica: 'Povratak u Christmas Creek'

Djevice su marljive, inteligentne, prizemljene i avanturistički nastrojene u isto vrijeme. Pršte energijom i neustrašivije su od nekih drugih horoskopskih znakova. Postoji božićni film koji odgovara mnogim aspektima osoba rođenih u znaku djevice: 'Povratak u Christmas Creek'. U filmu, koji je često zastrašujuće predvidljiv, protagonistica Amelia ne samo da čisti svoj privatni život, nego i prekida dugogodišnju obiteljsku svađu – i to u samo osam dana. Wow!

Vaga: 'Last Christmas'

Ovo je najbolja božićna pjesma ikad i sigurni smo da ćeš je i ti pjevušiti: 'Last Christmas, I give you my heart'. Godine 2019. nitko drugi nego Emma Thompson napisala je scenarij za film temeljen na ovoj pjesmi. Emilia Clarke (Kate), koja radi kao prilično ogorčeni i razočarani božićni vilenjak u robnoj kući sve dok ne upozna život s potpuno nove strane kroz svog novog (i prilično tajanstvenog) poznanika Toma. Zašto je 'Last Christmas' baš pravi božićni film za osobe rođene u znaku vage? Naime, vage su pune života i ljubavi i slavit će gledajući Kate kako se iznova zaljubljuje u svijet oko sebe. 

Škorpion: 'The Noel Diary'

U 'The Noel Diary' se pisac bestselera Jacob otuđio od svoje obitelji, jer ga je njegova psihički bolesna majka istjerala iz kuće kada je imao 16 godina. Nije ga bilo kod kuće 20 godina. Kad nekoliko dana prije Božića primi vijest da mu je majka umrla i da mu je ostavila kuću, vraća se srediti imanje, pomiriti se s prošlošću i možda s više nade gledati u budućnost. Idealan film za realne škorpione, kojima božićne bajke ili klasici nikako ne odgovaraju. 

Strijelac: 'Najluđi Božić'

Želiš blagdane provesti na kauču kod kuće? To je horor za aktivne strijelce! Ovaj horoskopski znak poznat je po svojoj dinamičnoj prirodi željnoj života. Stoga, ako ćeš gledati božićni film, učini to uz film koji je jednako vatren kao i sami strijelci. Savjet: 'Najluđi Božić'. U filmu obitelj Griswold želi proslaviti Božić sa svim ukrasima, ali taj plan baš i ne uspijeva: božićno drvce je preveliko i ne stane u kuću, tipična američka božićna rasvjeta je pokvarena, a zatim su tu neželjeni posjetitelji na vratima. Ludo…

Jarac: 'Božićna priča'

Ruku na srce: Na kraju godine svi smo skloni biti pomalo nostalgični i s vremena na vrijeme sanjariti o prošlim vremenima. A osobito oni rođeni u horoskopskom znaku jarca vole za Božić putovati u prošlost. Nije ni čudo da, kad je riječ o filmu, više su skloniji klasicima nego novim izdanjima. Savjet: 'Božićna priča'. Ova božićna priča Charlesa Dickensa možda je ultimativni blagdanski klasik i po njemu je snimljeno 50-ak filmova. U Disneyevoj verziji glavnog lika, škrtog, ogorčenog mrzitelja Božića Ebenezera Scroogea, glumi Jim Carrey. Baš u božićnoj noći, duhovi božićne prošlosti, sadašnjosti i budućnosti opsjedaju ga i pokušavaju ga uputiti na pravi put.

Vodenjak: 'Home for Christmas'

Dobro, to je serija, ali... Božić s cijelom obitelji ponekad zahtijeva puno diplomatskih vještina i domišljatosti da bi se održalo kontemplativno raspoloženje. Nešto što ne bi trebalo biti teško za horoskopski znak vodenjaka, jer su vodenjaci poznati po kreativnoj prirodi orijentiranoj na rješenja. Protagonistica Johanne također mora biti kreativna u seriji. Kako bi izbjegla brojna naporna pitanja, brzo izmišlja dečka na prvom Adventu - njezina obitelj je oduševljena i spontano ga poziva na Božić. Bila je to glupa odluka, jer sada Johanne zapravo mora pronaći partnera u samo 24 dana. Jamčimo: njen put kroz džunglu spojeva jednostavno je ludo smiješan! 

Možda vas zanima Ovo je 5 filmova s najvišim ocjenama koji su u studenom stigli na Netflix. Treba ih pogledati Rubrika Life&style Life&style
Photo: YouTube

Komentari 0