Life&style

Bili smo na premijeri hit filma ''Cats'' i nešto nas je posebno oduševilo

  • U Cineplexxu je održana premijera filma ''Cats''
  • Inače, ''Mačke'' su jedna od najdugovječnijih, ali i najpopularnijih svjetskih predstava i mjuzikla 
  • Film u kina dolazi danase, a očekuju te genijalne izvedbe svjetskih zvijezda

Premijerno je prikazan film ''Cats'' u Cineplexxu u zagrebačkom City Centeru East, a prije samog filma uzvanici su mogli uživati u predivnom glasu Antonije Dore Pleško koja je izvela nekoliko songova iz mjuzikla dok su između uzvanika dvije plesačica odjevene u mačke upotpunile atmosferu. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sam film temeljni se na jednom od najpopularnijih i najdugovječnijih mjuzikla čiji je autor Andrew Lloyd Webber, a premijera mjuzikla je bila 1981. godine na londonskom West Endu. Već pri pogledu na glumačku postavu, očekivanja su bila velika. Naime, u filmu se pojavljuju Taylor Swift, Jennifer Hudson, Rebel Wilson, Jason Derulo, Idris Elba, James Corden, ali i glumačke legende Judi Dench i Ian McKellen. 

anketa | Autor: miss7 miss7

 

No osim već provjerenih glumačkih imena koja su i ovog puta bila na visini zadatka, posebno nas je oduševila prelijepa primabalerina Francesca Hayward, u ulozi Victorije, kojoj je ovo bila prva uloga na filmskom platnu. 

 | Autor: screenshot/IMDB screenshot/IMDB

Redatelj Tom Hooper je odradio dobar posao, kao i cijela glumačka postava, a film u trajanju od 109 minuta bio je pravi odmor te melem za uši. U filmu su također uživali i uzvanici s estrade, ali i iz svijeta biznisa pa smo tako mogli vidjeti Vannu, dizajnera Zorana Aragovića, Matildu Miličić, Marinku Akrap, Anu Zibar i brojne druge.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Inače, film dolazi u kina 6. veljače pa je to idealna prilika da provedeš zabavnu i raspjevanu večer s prijateljicama.

 

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA


 
Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0