Life&style

Bijela boja osvježava svaki prostor

Dizajneri iz studija Domenico Leonardi uspjeli su uzak stan pretvoriti u idealan životni prostor.

Pitanje čitatelja

Poštovani,
Moj problem je novi stan koji je dug i uzak i samim time je prohodnost ograničena. Želim zadržati neke već postojeće elemente namještaja poput bijele sofe, komode i blagovaonskog stola od polikarbonata, pa bi bilo idealno da spektar boja ne odudara previše.
Božo

Domenico Leonardi odgovara

Ovomjesečni zadatak bio je pretvoriti dugačak i relativno uzak prostor dnevnog boravka i spavaće sobe u elegantnu i funkcionalnu oazu mira.

 | Autor:

Uklonili smo postojeća vrata spavaće sobe, ''pomaknuli'' zid za 20 cm prema dnevnom boravku te probili dva otvora sa svake strane u koji ulazi kazeta za klizna vrata od metaliziranog, blago zatamnjenog stakla. Na taj smo način proširili izuzetno usku spavaću, dobili više svjetla i dozu profinjenosti i elegancije.

 | Autor:

Pošto čitatelj ima komade namještaja koje su željeli zadržati poput luksuzne bijele sofe, komode ispod TV-a te seta za blagovanje od polikarbonata, stoga smo dizajn prilagodili već postojećim elementima. Interijerom dominiraju nenametljiva bijela i siva koje naglašavaju čistoću i jednostavnost linija.

 | Autor:

Najčešće korišteni materijali su transparentno staklo, prozračan polikarbonat te bijelo i crno lacobel staklo kojim je obložen zid iza TV-a te klizna vrata ormara u spavaćoj sobi. Osim centralne, postoji i indirektna rasvjeta u spuštenim bočnim gips-kartonskim gredama.

 | Autor:

 Ako i vi imate problem prilikom uređenja interijera pošaljite svoje pitanje zajedno s tlocrtom i dimenzijama stropa na info@budi.in i možda upravo vama dizajnerski studio Domenico Leonardi pomogne u stvaranju idejnog rješenja.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0