Life&style

Bijeg od gradske vreve: u Gorskom kotaru pronašli smo 3 predivne kolibe za odmor iz snova

  • Usprkos neobično visokim temperaturama za ovaj period godine, prava zima samo što nam ne pokuca na vrata
  • Moramo priznati da smo se poželjeli šumskog odmora, daleko od gradske galame i uobičajene rutine, a ima li za to bolje opcije od predivnog Gorskog kotara
  • Bajkovit i čaroban, kao i nekog filma, Gorski kotar je već nekoliko godina omiljena destinacija za sve one koji odmor vole provesti okruženi predivnim prizorima prirode, ali i uživati u luksuznim kolibama

Drvene kućice naša su „slaba točka“, a kako bismo te potaknuli da i sama kreneš razmišljati o ovakvoj vrsti odmora, izdvojili smo tri predivne kolibe u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled.

Forest Home

Forest Home je luksuzna drvena koliba koja je zapravo puno više od toga. Ovo predivno zdanje proteže se na čak 197 metara kvadratnih te ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevni boravak i kuhinju te može primiti do osam osoba. Naravno, tu je i spa dio koji uključuje saunu, jacuzzi i prostor s ležaljkama. Forest Home smještena je u naselju Sunger u općini Mrkopalj, a iz kolibe seže bajkoviti pogled na visoke borove i impresivnu prirodu koja je posebno bajkovita kada padne snijeg. 

Green Hill House

Green Hill House, predivna luksuzna koliba/villa nalazi se u Ravnoj Gori, točnije mjestu Vrh, okružena netaknutom prirodom i krajolikom koji ostaje u sjećanju. Koliba ima četiri spavaće sobe i dvije kupaonice, kuhinju, dnevni boravak i spa dio sa saunom i bazenom te se proteže na 2000 metara kvadratnih s kapacitetom do 10 osoba. Ova lokacija je izvrsna ako si hedonist koji voli maksimalno uživati u životu i iskoristiti sve blagodati koje pružaju priroda i vrhunski dizajn. 

Divjake Log Home - Kraljica šume

Za ovu kolibu bez razmišljanja možemo reći  da izgleda kao iz bajke. Smještena u Hlevcima, Divjake Log Home – Kraljica prostire se na 100 metara kvadratnih, sadrži dvije sobe i kupaonice te može primiti 5 osoba. Ova predivna kuća napravljena je od prirodnih materijala, ali je opremljena modernim ekološkim sustavima što pruža potpunu udobnost boravka. U neposrednoj blizini nalaze se razne pješačke i biciklističke staze koje će biti sjajna opcija želiš li dio odmora provesti i na aktivan način.

Photo: None

Komentari 0