Life&style

Bi li probala? Luksuzna čokolada s okusom avokado tosta!

Na tankoj granici između deserta i doručka pronašla se nova luksuzna izmišljotina u svijetu gastronomije - jer zašto ne?

Avokado tost dolazi nam u novom obliku, sada je bijela čokolada, i pikira na milenijalse koji u svom životu, ali i na Instagram feedu, žele vrlo Insta-friendly stvari. Iza avokado tost čokolade stoji tvornica čokolade iz Kalifornije "Compartés" koji je prodaju za dobrih 65 kuna, prezentirajući je kao "san avokado entuzijasta". 

Ovo limitirano izdanje je spoj premium kalifornijskih avokada, hrskavih komadića karameliziranoga tosta i bijele čokolade, koji zajedno stvaraju slatku i unikatnu čokoladnu priču. Njihove društvene mreže su svakako živnule nakon što su prezentirali svoju svježu, otkačenu kreaciju - a mišljenja su podijeljena; dok jedni jedva čekaju probati je, drugi su naprosto zgroženi, a rijetki koji su je probale je ili vole ili mrze. 

 

A post shared by Compartes Chocolatier (@compartes) on

No ovo nije prvi put da Compartés radi totalno cool čokolade inspirirane milenijalsima - nedavno su izdali i ružičastu čokoladu s francuskim rose vinom i ružinim laticama, kao i bijelu čokoladu s čipsom, tamnu s krafnama i kavom... Definitivno, čokolade vrijedne spomena - i isprobavanja!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0