Life&style

BFF proslavile svoje 100-te rođendane uz pivo i krumpiriće!

Da su godine samo broj, dokazuju ove dvije gospođe u najboljim godinama. Uskoro će proslaviti 50. godišnjicu prijateljstva, a zajedno imaju čak - 200 godina!

Da život piše nevjerojatne priče o ljubavi, poštovanju i prijateljstvu, pokazuju ove dvije vitalne gospođe iz San Diega u Kaliforniji. Simpatične Matilda Curcia i njezina prijateljica Mickey su obje nedavno proslavile veliku stotku i to su odlučile proslaviti. Zajedničkom proslavom stotog rođendana baš po svok ukusu, naravno. Jer, kad imate 100 stvarno možete razmišljati isključivo o sebi i kako da si ugodite.   | Autor: NBC NBC

Dvije frendice svaku večer popiju limenku piva i šačicu čipsa. No, NBC-u su također priznale da nekad bude više od jedne šake. Možda i cijela vrećica. Ipak, Mickey i Matilda se ne brinu jer vode aktivan život. Još uvijek voze bicikle i idu u duge šetnje. 


"Bila sam dobrog zdravlja cijeli život. Ne osjećam bol i još uvijek vježbam svaki dan. I popijem svoje pivo i pojedem taj čips. To je to", simpatično zaključuje Matilda. Mickey također ima zanimljivu priču: bila je medicinska sestra u vojsci te je svoje veselje uvijek uspjela prenijeti na vojnike. 

 | Autor: NBC NBC

"Ponekad bi dolazili na razgovore sasvim depresivni, a ja bih im pričala o drugim teškim životnim problemima zbog kojih su njihove brige bile zanemarive", rekla je Mickey medijima.

Možda vas zanima 100-godišnje blizanke znaju kako je život lijep Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: NBC NBC

Ovo prijateljstvo koje traje skoro 50 godina je počelo kada su se Matilda i Mickey preselile u gradsku četvrt Allied Gardens svega nekoliko vrata jedna od druge. Tajna njihova dugogodišnjeg prijateljstva su međusobno poštovanje, ljubav i iskrenost, no i nešto sasvim neobično. 

Što je zaključak ove simpatične priče? Pijmo pivo, jedimo čips? Može, ali tu su i druge bitne stvari koje se mogu pročitati iz priče ovih stogodišnjakunja. Na primjer, brinimo o drugima, njegujmo prijateljstvo i prestanimo se brinuti oko nebitnih stvari. Možda ćemo baš tako doživjeti stotu!

 

Photo: NBC

Komentari 0