Life&style

Bez ovih proizvoda nemojte izlaziti na sunce

Svaki dan s nestrpljenjem provjeravamo vremensku prognozu te se nadamo da će lipanj napokon opravdati naša očekivanja. Pripreme za duge sunčane dane trebaju uključivati i pripremu kože za ljetnu sezonu, i zato je pravo vrijeme da posjetite svoj dm-a ili dm online shop jer pri kupnji proizvoda za sunčanje i njegu nakon sunčanja ostvarujete 15x više bodova na kartici dm active beauty. Odlična prilika za prikupljanje višestrukih bodova koji će vam donijeti veće uštede traje tijekom cijelog lipnja.

Vjerojatno ćete u lipnju barem jedan produženi vikend iskoristiti za boravak na otvorenom pa svakako ponesite mlijeko za sunčanje ili transparentni sprej za sunčanje SPF 30. Dermatolozi se slažu kako je SPF 30 dovoljan za zaštitu ako imate normalnu put. Za duže izlaganje suncu i osjetljiviju kožu sigurniji su izbor proizvodi sa SPF 50 – naša preporuka je fluid za sunčanje Pro Climate koji je dobar za vas, ali i za prirodu. Napravljen je od biorazgradivih sastojaka, ne sadrži mikroplastiku, a savršen je za lice i dekolte.

Nježna dječja koža zahtijeva posebnu pažnju, pa svoje mališane svakako opremite šeširićima i laganom odjećom koja štiti od sunca, a izložene dijelove namažite mlijekom za sunčanje za djecu.

Možda vas zanima Zaštita od sunca neophodna je, no kako odabrati pravu kremu za svoj tip kože? Rubrika Life&style Life&style

Iako će s proizvodima za sunčanje i njegu nakon sunčanja Sundance vaša koža biti u sigurnim rukama, ako ste ih zaboravili nanijeti i primijetili ste prve znakove crvenila i iritacije, stanje će trenutačno olakšati Nivea sensitive gel poslije sunčanja. Zahvaljujući aloe veri, ovaj gel trenutačno hladi i hidratizira kožu te je čini svilenkasto mekanom.

Više informacija o programu dm active beauty pronađite u aplikaciji programa, a brojne pogodnosti koje je dm pripremio za vas tijekom lipnja otkrijte na internetskoj stranici dm-a.

 

Photo: dm.hr