Life&style

Besplatni tjedan plesa u Zagrebu: Zadnji taktovi ljeta u ritmu salse i bachate!

  • Plesna škola Salsa de Fuego nudi besplatne radionice salse i bachate svakog dana od 29. kolovoza do 6. rujna
  • Prijaviti se mogu svi zainteresirani bez obzira na iskustvo, a naučeno plesno znanje moći će pokazati na dva partyja koja u istom tjednu organizira ova plesna škola
  • Radionice se održavaju u prostorijama škole, u ulici Florijana Andrašeca 18, a organizator obećava sjajnu atmosferu

Salsa de Fuego je jedna od najpoznatijih plesnih škola u Zagrebu, a predstavljaju se i kao najveća škola salse i bachate u Hrvatskoj. Kako bi približili ove popularne plesove svima koji su zainteresirani, u Salsi de Fuego već godinama organiziraju besplatni tjedan plesa u svojim prostorijama u blizini Cibone. 

Ove godine škola nudi besplatni tjedan plesa od 29. kolovoza do 6. rujna, a mogu se prijaviti svi zainteresirani, neovisno o iskustvu. "Za svakoga imamo ponešto: i za potpune početnike koji nemaju pojma ni o kojem plesu, i za one koji već nešto znaju i za one koji već jako puno znaju." kažu iz plesne škole.

 | Autor: Goran Berović/Salsa de Fuego Goran Berović/Salsa de Fuego

Salsa de Fuego obećava opuštenu i zabavnu atmosferu u kojoj će svatko moći naučiti osnove najpopularnijih svjetskih tropskih plesova. Uz to organiziraju i dva luda partyja na kojima će se moći primijeniti novostečeno znanje.

Raspored plesnih grupa za koje se svatko može prijaviti nalazi se i na Facebook stranici plesne škole, a prijave su obavezne kako bi se mogli formirati parovi: "To je zato da imamo podjednak broj cura i dečkiju - ovo su plesovi u paru, a glupo je kada netko sjedi i čeka na red dok se drugi zabavljaju, a mi tako ne radimo" objasnili su organizatori.

Radionice se održavaju svaki dan u navedenom razdoblju, u prostoru Salse/Bachate de Fuego, u ulici Florijana Andrašeca 18 (iza Cibone). Za radionice i partyje ne trebaju partneri ili partnerice, kao ni posebna obuća ili odjeća. Prvi plesni party održat će se u klubu Ritam Grada, Gajeva 2, u utorak 30. kolovoza, a detalji za drugi party su još uvijek nepoznati.

"Dođi, pleši, zabavi se, uživaj!" pozivaju iz Salse de Fuegu. Što nam drugo preostaje nego - zaplesati salsu!

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0