Life&style

"Bebu i dječji krevetić smjestili smo u walk-in ormar, ne vidim u čemu je problem?"

  • Što kada roditelji nemaju mjesta za dječji krevetić, kamo smjestiti bebu?
  • Jedna majka dosjetila se rješenja: njezina beba spava u njihovom walk-in ormaru
  • Video nasmiješenog dječaka u krevetiću u ormaru podijelio je internet

Jedna mama podijelila je video kako njezin sin spava u walk-in ormaru jer nemaju drugi prostor gdje bi smjestili njegov krevetić. "Moja beba spava u ormaru jer nemamo prostora za jaslice, ona je sretna pa ne vidim problem", rekla je. Video u kojem dijete spava u majčinoj garderobi podijelio je mišljenja.

 | Autor: Screenshot/TheSun Screenshot/TheSun Dijete koje spava u walk-in ormaru

Mama piše: "Kad nemate vrtić dostojan Instagrama, snalazite se s onim što imate." Dječji krevetić smješten je ispod police za cipele. Njemu je svejedno gdje spava, a roditelji su se morali snaći s onoliko prostora koji imaju. Mama slatkog dječaka rekla je kako on voli kada ga posjedne u krevetić dok se ona oblači. 

Možda vas zanima Optužuju me da sam lijena mama: "Moje blizanci idu spavati kad žele, a kći (6) ne ide u školu već je učim da čisti i kuha" Rubrika Life&style Life&style

Iako beba više ne spava u krevetiću prikazanom u videu, mama je željela napraviti video kao podsjetnik gdje je proveo svojih prvih nekoliko mjeseci: "Htjela sam se prisjetiti gdje je proveo prvih nekoliko mjeseci svog života kako bi me uvijek mogao zadirkivati što sam ga pustila da spava u ormaru!", našalila se.

Ova djeca su apsolutna kopija svojih slavnih roditelja, da ne povjeruješ koliko su slični

 | Autor: Screenshot/TheSun Screenshot/TheSun Dječakov krevetić u majčinoj garderobi

Dio ljudi koji su pogledali video također su pronašli smiješnu stranu priče i ne vide problem sve dok je beba sretna. Jedan je korisnik napisao: "Nismo imali walk-in ormar, ali krevetić mog djeteta lijepo se smjestio u pola uobičajenog ormara. Učini što moraš." Korisnici koji su komentirali video uglavnom su se složili da je to izvrsno mjesto za spavanje bebe, a također je nadahnuo mnoge da učine isto, ali neki se nisu složili. Jedan je korisnik rekao: "Dobra ideja ... ali pazi na glavicu, preblizu je policama od ormara."

Većina djece nasljeđuje visinu od oca, a težinu od majke Možda vas zanima Prema istraživanju, većina djece nasljeđuje visinu od oca, a težinu od majke Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial Dječak u walk-in ormaru

Ipak, bilo je dosta negativnih komentara: "Stavljati svoju djecu u ormare sada je u redu? Isuse, što nije u redu s ljudima?!" Jedan korisnik je napisao: "Da, nema problema, samo ne pored cipela. Ma, dovraga, cipele su najprljavije, barem ga premjestite u drugi dio ormara podalje od cipela."

A bilo je i onih koji su se jako usprotivili ovoj odluci i koji su po našem mišljenju ipak stavili stvari na pravo mjesto: "Zar niste taj walk-in ormar mogli pretvoriti u malu dječju sobu? Zar vam je bitnije da imate gdje staviti cipele i košulje, umjesto da svom djetetu pružite ugodan kutak za odrastanje?" Ovo je ipak ispod svake razine!"

Photo: Screenshot/TheSun

Komentari 0