Life&style 16. rujna 2019.

Beauty preporuka: osvježite stil uz novu boju kose

PR.

U dm-u vas tijekom rujna čekaju višestruki bodovi pri kupnji proizvoda za kosu

Nakon ljetnih radosti i povratka u radnu svakodnevicu, često se odlučujemo na promjenu u stilu. Nova i zanimljiva boja kose može vam dići raspoloženje u tmurnim danima koji nas čekaju, a mi vam donosimo preporuku tri trendi jesenske boje kose.

Ne zaboravite kako tijekom cijelog rujna u dm-u možete ostvariti 20 puta više bodova na kartici dm active beauty pri kupovini proizvoda za kosu, a ako pritom potrošite 200 kuna ili više, dm vam poklanja jedinstveni Hrvatski kišobran koji će vašu frizuru zaštititi i tijekom kišnih jesenskih dana.

Boja kuhanog vina

Na što nas jesen asocira ako ne na berbu grožđa? Boja kuhanog vina na kosi zato će biti pravi pogodak za vaš jesenski look. S frizerom se dogovorite da boja u sebi sadrži i smeđe tonove, kako bi boja izgledala što prirodnije. Ne zaboravite da je obojenoj kosi važno pružiti redovitu njegu prikladnim preparatima za obojenu kosu.

 | Autor: PR PR

Pastelno ružičasta

Ako ste malo odvažniji, odabir za vas su pastelno ružičaste nijanse koje sve više isfuravaju poznate žene, a lijepo pristaju i preplanuloj puti (ako ste među sretnicama koje se njome još mogu pohvaliti).

 | Autor: PR PR

Boja tamne čokolade

Želite li s hladnijim danima kosu osvježiti tamnijim nijansama, boja tamne čokolade pravi je izbor za vas. Ova boja odlično će pristajati uz popularan bob.

 | Autor: PR PR

Za koju god se boju odlučili, na dm-ovim policama pronaći ćete sve što vam treba za njegu i styling kose, a tijekom rujna ostvarit ćete i višestruke bodove na kartici dm active beauty pri njihovoj kupnji. Zato, ne propustite priliku i posjetite svoju omiljenu dm prodavaonicu gdje vas čeka raznolika i široka ponuda proizvoda za kosu.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Komentari 0