Life&style

Beach Bar Vesela livada na Mrežnici: Savršena riječna oaza za mala ljetna opuštanja

  • Beach Bar Vesela livada već je godinama prava mala ljetna oaza na Mrežnici, nedaleko od Duge rese
  • Gosti se osim kupanja u rijeci mogu opustiti uz omiljeno piće, dobar zalogaj i odličan glazbeni program
  • Bar ove godine slavi 10. rođendan pa tijekom ljeta pripremaju brojna iznenađenja za goste

Na putu od Karlovca prema Generalskom Stolu uz Mrežnicu, nedaleko od Duge Rese, Otok ljubavi i Vesela Livada omiljene su destinacije za bijeg od ljetnih vrućina. Upravo tamo, u Belavićima, nalazi se savršeno mjesto za opuštanje i ljetni chill.

 | Autor: Pixsell/Kristina Stedul Fabac Pixsell/Kristina Stedul Fabac

Beach bar koji ove godine slavi 10 godina postojanja, nudi baš sve da se gosti osjećaju ugodno. Tamo se može popiti fina kava ili neki osvježavajući napitak. Može se i dobro pojesti, a jelovnik se mijenja svake sezone. I ima za svakoga ponešto, od zdrave od malo manje zdrave hrane. I sve je ukusno. A imaju i dobar sladoled.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

U poslijepodnevnim satima svakog vikenda kreće dobra glazba, a DJ sessioni prepuni su dobrog loungea i housea pa se opuštanje na rijeci može produljiti i na večernju zabavu. 

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Ono čime ovo mjesto posebno osvaja je ugodna terasa uz prekrasnu Mrežnicu, a vlasnici, bračni par Spudić, pobrinuli su se da u njihovom beach baru ničega ne nedostaje. I upravu su za desetu obljetnicu bara pripremili razna iznenađenja za goste, sa šanka, iz kuhinje i s DJ pulta. 

Beach Bar Vesela livada otvorio se 1. lipnja i radi svakog dana od 14 do 22 sata u tjednu, te od 10 do 22 sata vikendima i praznicima tijekom cijelog ljeta. 

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Osim kupanja u Mrežnici i uživanja uz omiljena jela i pića, na ovom jedinstvenom mjestu se mogu u dogovoru s vlasnicima organizirati i svečana događanja – proslave rođendana, djevojačkih zabava, pa čak i svadbi.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0