Life&style

Barcaffè ima nove instant napitke koje smo morali isprobati – luksuzan okus i aroma neodoljivi su…

Nova linija instant kave Barcaffè donosi nam tri uzbudljiva okusa - Classic, Gold i Crema. Barcaffè Classic nas oduševljava izvanrednom aromom obogaćenom čokoladom, dok Barcaffè Cremu krasi bogata pjena i kremasta tekstura. Najluksuzniji okus pruža Barcaffè Gold, s predivno izbalansiranim notama kave i gorčine, karakteristične samo za najkvalitetnija zrna arabice i robuste. 

Ovog smo tjedna probali sve tri varijante instant kave i odlučili podijeliti svoje dojmove s vama. Saznajte kako su nam se svidjeli novi napitci, koje arome i okuse su nam pružili i što nas je oduševilo kod nove linije Barcaffè  instant kave, za koju smo jednoglasno zaključili da je idealna za popodnevni predah ili u kombinaciji s omiljenim desertom. 

 | Autor: Barcaffè Barcaffè

Instant kava – zašto je volimo? 

Postoji nekoliko razloga zašto je instant kava stekla takvu popularnost. Prije svega, ova vrsta kave nudi praktičnost, sve što trebate je vruća voda ili mlijeko i nekoliko trenutaka za pripremu, što je idealno za one koji žive brzim tempom života ili vole imati kavu uvijek uza sebe. Osim toga, instant kava dolazi u različitim okusima i varijacijama, pružajući širok izbor i mogućnost prilagodbe prema vlastitim preferencijama. No, možda najvažniji razlog zašto ljudi vole instant kavu je taj što se brzo i jednostavno priprema bez kompromisa kvalitete okusa i arome. 

Ono što nas posebno oduševljava kod Baracffea je njihova dosljednost kada je riječ o kvaliteti kave. Naime, Barcaffè koristi samo najkvalitetnija zrna kave arabice i robuste, a potom pažljivim postupkom prženja naglašava njihove prirodne arome. Osim toga, za razliku od klasične kave koja može varirati ovisno o faktorima poput metode pripreme, vremena ekstrakcije ili kvalitete vode, instant kava pruža dosljedan okus i kvalitetu bez obzira na uvjete pripreme, a to nam je važno budući da ovaj napitak pijemo rado i često. 

Barcaffè  Classic - klasik među instant napicima koji osvaja svojim bogatim okusom

Barcaffè Classic je prva kava koju smo imali priliku isprobati, i moramo priznati da nas je oduševila. Kao pravi klasik među instant napicima, ova kava nas je osvojila svojim bogatim okusom koji zaokružuje fini naknadni okus čokolade. Aroma kave je primamljiva i raskošna, a priprema je jednostavna - samo dodate vruću vodu, promiješate i uživate u trenutku. Barcaffè  Classic će vas oduševiti svojom kvalitetom i iznimnim okusom, a idealan je za sve prilike uživanja i savršeno se kombinira s mlijekom.

 | Autor: Barcaffè Barcaffè

Barcaffè  Crema - raskošna kava s kremastom pjenom za pravi užitak

Sljedeća na redu je bila Barcaffè  Crema. Ova kava obećava bogatu i dugotrajnu pjenu koja će zadovoljiti čak i najzahtjevnije ljubitelje instant kavenih napitaka. Nakon pripreme, primijetili smo da kava zaista ispunjava očekivanja. Aroma je bogata i primamljiva, a baršunasta krema pruža dojam raskošnosti i luksuza. Zamislili smo se kako s šalicom ove kave uživamo u trenutku samo za sebe ili u društvu dragih gostiju. 

Barcaffè  Gold - snažna i puna šalica kave za dodatnu energiju

Treći okus koji smo probali je Barcaffè  Gold. Ovaj napitak predstavlja savršenu ravnotežu arome i gorčine, karakterističnu samo za najkvalitetniju kavu. Barcaffè  Gold nudi snažnu i punu šalicu kave s izraženim okusom i aromom. Dodatak nekoliko kapi mlijeka pruža novu dimenziju - kremastu teksturu i savršenu ravnotežu aroma. Ova kava je idealna opcija za one koji traže dodatnu energiju i karakterističnu notu arome u svojoj šalici kave.

 | Autor: Barcaffè Barcaffè

Zaključak 

Kao istinski ljubitelji kave, jedva smo čekali isprobati nove okuse Barcaffè instant kave. I nismo se razočarali! Classic nas je osvojio svojim bogatim okusom i suptilnom čokoladnom notom, dok nas je Gold oduševio svojom sofisticiranošću i dubinom okusa. No, najveće iznenađenje bila je Crema - njezina kremasta tekstura i savršena ravnoteža okusa čine je izuzetnim izborom za prave gurmane. Zaključujemo da su svaka od tri nove Barcaffè instant kave - Classic, Crema i Gold, zaista prefine i neodoljive. Okus im je izvrstan i moramo priznati kako nam je izmamio veliki osmijeh na lica.

 

Photo: Barcaffè