Life&style

Barbie film je zabranjen u tri zemlje, no nema veze. Već se šuška o nastavku i novom Kenu!

  • Film 'Barbie' zabranjen je u Alžiru "zbog promicanja homoseksualizma i drugih zapadnih devijacija" te i u Kuvajtu i Libanonu
  • No to nimalo ne ometa veliki uspjeh filma, niti nevjerojatnu zaradu od više od milijarde dolara u samo nekoliko tjedana
  • Naravno da se odmah počelo pričati i o nastavku. Zapravo bi bila ludost ne snimiti ga. Evo detalja

'Barbie' film je toliki hit da su već počeli razgovori o snimanju nastavka. Upućeni kažu kako je ekipa koja je radila na filmu koji je trenutačno u kinima kontaktirana kako bi se razgovaralo o nastavku. “Još je vrlo rano, ali postalo je očito da šefovi žele istu ekipu za nastavak kao i za prvi. Poslani su e-mailovi, ali se konkretniji detalji tek trebaju finalizirati" rekao je izvor za The Sun.

Inače, 'Barbie' je film s najvećom zaradom ove godine. Zaradivši više od milijarde dolara u samo nekoliko tjedana prikazivanja. Također, drži još jedan rekord -  prvi film jedne redateljice (Greta Gerwig) koji je zaradio više od milijardu dolara. 

Naravno da ni Mattel, proizvođač barbika ne bi želio propustiti ovakvu priliku za zaradu, a ideja nije mrska ni redateljici pa je Greta Gerwig izjavila: "Želim se vratiti u Barbie zemlju. Spremna sam za nastavak. Ili za nekoliko." Prvi film trebao bi biti "uvod u svijet i seriju različitih filmova o Barbie", rekla je 'People' još uoči dolaska 'Barbie' u kina. "Postoji određeno ozračje, humor i sreća. Svijet dizajniran u filmu jednostavno je prekrasan. Želim se vratiti u Barbieland" dodala je.

Barbie film | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Glavna glumica i producentica Margot Robbie bila je nešto opreznija. "Moglo bi ići u milijun različitih smjerova", rekla je za časopis Time, također uoči kinodistribucije. "Ali upadnete u zamku kada snimajući snimiti prvi film istovremeno planirate nastavke", rekla je. No to je vrijeme sad prošlo. I došlo je ono za razmišljanje o radnji i glumcima u novom Barbie filmu.

Što se tiče uloge Kena (prije premijere bilo je dosta kritika na Goslingov izbor, prestar je za Kena, često se čulo) Rayan je izjavio da bi s Gretom i Margot radio bilo koji film. I nikako nije izbačen iz igre. Makar su se mnogi sad primili i izjave 'Openheimerove' zvijezde Cilliana Murphyja, isto dane još prije izlaska filma o Barbie, da je "otvoren i za ulogu Kena". Kao da je to najava promjene glavnog glumca.

Barbie film | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

A novi Ken ne mora nužno značiti i novog glumca; pojavila su se i šuškanja o Kenu kao mnogo važnijem liku u nastavku filma, čak Kenovom spinoffu. Mnogi misle da bi to bio savršen sljedeći korak koji bi omogućio Ryanu Goslingu da napreže svoje komične mišiće i istraži nove aspekte lika. Hm, vidjet ćemo je li to ono što Warner Bros. želi.

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    nekima sve smeta