Life&style

Bang Bang & Rock 'n' Run u Vintage Industrial Baru

Nakon odlične i rasplesane svirke koju nam je retro/pop/ blues bend priredio u studenom prošle godine, s nestrpljenjem najavljujemo njihov drugi koncert koji će se održati u subotu 12. travnja u Vintage Industrial Baru.

Ovaj relativno mladi i stilski osebujan bend pojavio se na našem tržištu u proljeće 2012. godine te nas osvojio proljetnim hitom ˝Negdje na cesti´. Iza njega uslijedili su singlovi ˝Bez obzira na sve´, i treći singl ˝Vozi me˝ čiji spot bend je snimio u suradnji sa glumcem Mariom Mirkovićem.

 | Autor:

Osim autorskih pjesama, band uživo izvodi i obrade stranih pjesama u svom karakterističnom  stilu, a na repertoaru se može pronaći i pokoji stari zaboravljeni domaći hit. Bend trenutno snima ostatak materijala i planira izdati album prvijenac na jesen 2014. godine. Njihov koncert održat će se kao Rock ´n ´Run after Party. Dok su u svijetu uobičajene utrke koje povezuju trčanje i glazbu kod nas prva Rock´n˙Run utrka održat će se ove godine u subotu 12. travnja u 12 sati na Bundeku u organizaciji glazbenog portala Mixer.hr i njihove pete godišnjice.

 | Autor:

Ove subote tulum u Vintage Industrial Baru uz Bang Bang i Rock'n' Run je zagarantiran!

Photo: None

Komentari 0