Life&style

Bang Bang nastupa u Vintageu

Retro pop bend Bang Bang ove subote 15. studenog sprema svoj treći koncert u Vintage Industrial Baru. Bend je ovog ljeta osvojio radijski eter hitom 'Nešto me pogodilo', koji je 16 tjedana bio na top listi HR TOP 40, a najavljuju i prvi album.

U Vintage Industrial Baru publika će moći čuti njihove autorske pjesme, ali i blues i rock hitove u njihovom aranžmanu. Predstavit će se i na 50. Chansonfestu koji će se održati 14. studenoga uzagrebačkom kazalištu Komedija. Bang Bang će se tamo predstaviti pjesmom 'Stari vrtuljak'.

Bend je, podsjetimo, ostvario prolaz na 62. Zagrebačkom festivalu. Za Zagrebački festival je stiglo više od 120 prijava, a prošle su 23 pjesme, među kojima je i 'Imam' autora i gitarista Bang Banga Hrvoja Prskala.  Zagrebački festival će se održati 16. siječnja 2015. godine.
Osim prolaza na Zagrebački festival i Chansonfesta, Bang Bang će na drugom izdanju Međunarodne autorske kreativne konferencije MAKK 2014 primiti nagradu za najviši ulaz novog izbođača na HR TOP 40.
Nagradu će im uručiti prošlogodišnji dobitnici Silente, a MAKK 2014 će se otvoriti 19. studenog u foajeu Muzeja suvremene umjetnosti.

Photo: None

Komentari 0