Life&style
Avon otkriva tajnu profesionalno njegovane kose Avon otkriva tajnu profesionalno njegovane kose Avon otkriva tajnu profesionalno njegovane kose Avon otkriva tajnu profesionalno njegovane kose Avon otkriva tajnu profesionalno njegovane kose Avon otkriva tajnu profesionalno njegovane kose Avon otkriva tajnu profesionalno njegovane kose 1/8 Avon otkriva tajnu profesionalno njegovane kose

Avon otkriva tajnu profesionalno njegovane kose

Jeste li znali… da se svakih 15 sekundi u svijetu kupi jedan Advance Techniques serum za njegu kose?

Avon predstavlja novu poboljšanu Advance Techniques profesionalnu liniju za njegu kose u svom domu kako bi svaka žena uživala u čudesnim efektima proizvoda vrhunske kvalitete za savršeno njegovanu i zdravu kosu.

Vlas kose ima 3 nivoa:

1. MEDULLA je korijen kose, unutarnji najdublji sloj koji služi i kao toplinska izolacija (u tankoj ili plavoj kosi može čak i izostati!)

2. CORTEX se sastoji od uzdužnih dijelova stanica koje osiguravaju čvrstoću, vlagu, boju i strukturu

3. CUTICLE – se sastoji od preklapajućih „keratinskih vaga“ koje se slažu poput pločica. To je i najdugotrajniji dio kose, te je njegova zadaća zaštititi unutrašnjost dlake.

KOJA JE TAJNA NJEGOVANE KOSE?

Ključ uspjeha leži u održavanju kutikula u savršenom stanju. Kao rezultat pravilne njege, „keratinske vage“ će se čvrsto uklopiti jedna uz drugu, štiteći dublje slojeve i održavajući zdravi sjaj kose.

Advance Techniques proizvodi ne samo da njeguju kosu, već je prekrivaju i posebnim zaštitnim slojem te omogućuju ritual potpune njege kose uz profesionalne rezultate. Koristeći više od 20 godina iskustva, Avonovi znanstvenici donose linije koje odgovaraju svim potrebama različitih tipova kose:

Njegujuća linija s arganovim uljem – Absolute Nourishment

Arganovo ulje, znano i kao “tekuće zlato Maroka” poznato je po visokom udjelu antioksidansa, esencijalnih masnih kiselina i vitamina E. Kao sastojak proizvoda za njegu kose, pruža dubinsku vlagu oštećenoj kosi, jači i zdraviji osjećaj kose i vraća joj sjaj.

 | Autor: Avon Avon

Linija za volumen kose s Hyaluronic-Peptide kompleksom - Miracle Densifier

Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i posebno odabranim peptidima, ovaj inovativan kompleks gradi tijelo kose, povećava promjer svake niti kose i dodatno hrani korijen te tako podiže i daje volumen, čini kosu gušćom i punijom. Ovo bi mogao biti izvrstan izbor ne samo za žene s ravnom kosom, već i za plavuše, jer su plave niti kose najtanje od svih prirodnih boja, što kosu čini prirodno tankom i nježnom.

 | Autor: Avon Avon

Linija za beživotnu kosu kojoj treba sjaj – Ultimate Shine

Illuminating Crystal Light tehnologija na niti kose stvara glatku površinu poput zrcala kako bi se maksimizirao odraz svjetlosti za dodatni zdravi sjaj. Omiljeni proizvod Avonovih korisnica je hit u ovoj kolekciji: Serum za suhe vrhove koji trenutno zaglađuje kosu, poboljšava izgled oštećenih vrhova i vraća zdrav sjaj.

Regenerirajuća linija s keratinom - Reconstruction

Keratin je neophodan za zdravlje kose. Korištenjem posebnih proizvoda za kosu s dodatkom keratina možete učinkovito nadomjestiti nedostatak i oštećeni keratin s kutikula vlasi. Kompleks Kera-Panthenol u Avonovoj liniji podržava obnovu i popravak čak i za vrlo oštećenu kosu.

Linija za discipliniranje neposlušne kose – Ultra Sleek

Nadahnuta nevjerojatnim svojstvima lotosovog lista, Lotus Shield tehnologija na površini kose stvara barijeru otpornu na vlagu i tako uklanja kovrčanje, kroti neposlušnu kosu i u konačnici ju čini glatkom. Serum za kosu u ovoj kolekciji obogaćen je dodatnim uljem avokada i shea maslacem za savršeno zaglađivanje kutikule kose.

 | Autor: Avon Avon

Linija za njegu obojane plave kose – Color Correction

Violet Pigment tehnologija (ljubičaste formule šampona i balzama) posebno održava plavu i sijedu kosu, umanjuje neželjene žute tonove i osvježava boju, poboljšava sjaj i naglašava pramenove.

 | Autor: Avon Avon

 

Linija protiv peruti - AntiDandruff

Zinc Pyrithione jedan je od najpopularnijih sastojaka u njezi kose protiv peruti, poznat u borbi protiv simptoma peruti i sprječavanju njenog povratka. Šampon s ovim sastojkom pomaže smanjiti perutanje te dodatno osvježava kosu i vlasište, vrlo brzo čineći neugodne bijele pahuljice na vašoj kosi, rukama i odjeći, samo sjećanjem.

 | Autor: Avon Avon

Posebna njega duge kose – Supreme Oils

Što je kosa duža, to je i zahtjevnija - dugoj kosi je potrebna višenamjenska složena njega. Vrhovi kose do ramena su stari oko 3 godine, što znači da je cijela nit kose stara i 4-5 godina! Tijekom tog vremena bili su izloženi mnogim destruktivnim čimbenicima i zato je potrebna dodatna njega. Poseban izbor dragocjenih ulja Supreme Oils omogućuje kosi zdrav izgled i sjaj, čini je čvstom i njegovanom. (Dolazi u katalogu travanj.)

 | Autor: Avon Avon

Linija za opadanje kose s Biotin-kofein kompleksom – Loss Control

Kompleks s biotinom i kofeinom pravi je proboj u terapiji kose, razvijen za zaštitu kose od lomljivosti, poticanje njege vlasišta i jačanje korijena kose. Tretman u spreju obogaćen je još jačim sastojcima nadahnutim mezoterapijom (biotin, kolagen, hijaluronska kiselina i kofein) te pomaže u sprečavanju prekomjernog opadanja i lomljenja kose (zbog češljanja i četkanja).

Vrijeme je i za novu četku za kosu! Od ovalne četke s jastučićem prikladne za sve tipove kose ili elastične četke za dobro raščešljavanje do sklopive četke idealne za putovanja i nošenje u ženskoj torbici kako bi uvijek bile spremne. Uz Advance Techniques profesionalnu liniju iz Avona, nema više zapetljane beživotne kose, samo uživanje u novim frizurama i zdravoj kosi, svaki dan.

 | Autor: Avon Avon

 

*bazirano na internim podacima prodaje, 2019, Centralna Europa, Avon

Photo: Avon