Life&style
Avon donira u mjesecu borbe protiv raka dojke

Avon donira 60.000kn udruzi SVE za NJU! za borbu protiv raka dojke

  • Znaš li da je rak dojke izlječiv u 91% slučajeva ako se otkrije na vrijeme?
  • Zato se ističe važnost prevencije u borbi raka protiv dojke, posebno u listopadu koji se i smatra mjesecom borbe protiv raka dojke 
  • Obilježavanju  ovog posebnog mjeseca se pridružio i Avon koji je udruzi Sve za NJU! donirao 60 tisuća kuna

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, kada se diljem naše zemlje organiziraju brojne kojima se želi ukazati na važnost ranog otkrivanja raka dojke te odlaske na redovite dijagnostičke preglede. Složnim djelovanjem i podizanjem svijesti možemo pridonijeti još boljim statistikama kako bi se nastavio trend pada mortaliteta  od raka dojke. 

Možda vas zanima I ove godine sklopi #pinkypromiss s prijateljicom ili dečkom - kampanja koja je već spasila život 8 žena Rubrika Life&style Life&style

Akcijama se priključio  Avon koji je  ovog roza listopada donirao 60.000 kn udruzi SVE za NJU!, a zapravo od samog početka Avon podržava rad Udruge i pružanje psihološke podrške i pomoći oboljelima i njihovim obiteljima. 

Tu su uvijek dostupne i otvorene Avon sobe u Centru u kojima besplatno može odsjesti svatko tko treba terapije i preglede u glavnom gradu, a i hvale vrijedna je zajednička kampanja dizanja svijesti žena o važnosti samopregleda i redovnih odlazaka doktoru: MAMA, #budizdrava

”S Avonom slavimo godišnjice Centra za psihološku pomoć jer nas Avon podržava od 2010. Naše sobe za smještaj žena dobile su ime po Avonu. Zajedno radimo izvrsne preventivne kampanje i brinemo o oboljelim ženama. Avon je posvećen borbi protiv raka dojke kao malo koja kompanija. Pruža podršku programima Udruge godinama jer prepoznaje potrebe za podrškom oboljelih žena. Zaista smo sretni što imamo takvog partnera, onog pravog, na kojeg se možeš osloniti.“ kaže Ljiljana Vukota, psiholog i potpredsjednica udruge SVE za NJU!

Budi zdrava, Avon | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Budi zdrava, Avon

Svatko može biti dio Avonove humanitarne obitelj i to kupnjom proizvoda s roza vrpcom kojom doniraš sav neto prihod i pomažeš borbu protiv raka dojke! 

U svakom Avonovom katalogu kroz cijelu godinu možeš biti dio humanitarne obitelji i kupnjom proizvoda s roza vrpcom ili znakom beskonačnosti učiniti razliku, podržati i donirati. 

Prouči sve što te zanima na budizdrava.com Za psihološku pomoć, pa i onaj prvi razgovor ako si nešto uočila ili imaš bilo kakavih pitanja, obrati se slobodno na udrugu SVE za NJU! i dobit ćeš punu podršku.

Photo: Pr/prettycactus

Komentari 0